Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit systeem biedt flexibele configuratiemogelijkheden voor winkeliers"

Oplossing voor verkoop zonder verpakking

"De Digi all-in-one oplossing is een innovatief systeem dat het winkelen zonder verpakkingen eenvoudiger maakt. De oplossing is perfect voor bijvoorbeeld een salad bar en verkoop van vloeistoffen zoals zeep en wijn", vertelt Hans Van Roey namens Digi Belgium.

Het systeem bestaat uit verschillende weegschalen, zoals de Hopper, Scoop en Liquid Scales, die klanten in staat stellen om de hoeveelheid die ze nodig hebben direct af te wegen en de prijs in real-time te zien. "Dit bevordert een verpakkingsvrije winkelervaring en ondersteunt een duurzame levensstijl. Met het All-In-One Bulk System kunnen meerdere klanten tegelijkertijd hun producten afwegen zonder dat ze de container hoeven te tarreren, wat het proces versnelt en vereenvoudigt."

Hans geeft aan dat het systeem bovendien flexibele configuratiemogelijkheden voor winkeliers biedt, zodat ze verschillende soorten dispensers kunnen combineren en een breder assortiment aan verpakkingsvrije producten kunnen aanbieden. "Digi's InfoTag, een elektronisch schaplabel, maakt deel uit van het systeem en zorgt voor automatische prijsupdates via draadloze verbindingen, wat bijdraagt aan een efficiƫntere en dynamischere winkelomgeving. Dit systeem is een grote stap vooruit in de richting van milieuvriendelijke en klantgerichte retailoplossingen."

Voor meer informatie:
Hans Van Roey
DIGI Belgium nv
+32 (0)3 3258588
[email protected]
www.digisystem.com

Publicatiedatum: