OPTA Europe verwelkomt de Polish Chamber of Organic Food (PIZE) als nieuw geassocieerd lid

OPTA Europe is verheugd aan te kondigen dat de 'Polish Chamber of Organic Food' (PIZE) zich heeft aangesloten als geassocieerd lid.

PIZE is de door de Poolse overheid erkende organisatie voor de promotie van biologisch voedsel op zowel de interne als externe markt. PIZE ondersteunt haar leden onder meer door het bevorderen van de export van Poolse biologische voeding en de samenwerking en uitwisseling van ervaringen met nationale en buitenlandse organisaties.

OPTA Europe en PIZE hebben een sterke handelsori├źntatie; hun samenwerking is bedoeld om biologische bedrijven bijeen te brengen om hen te helpen wereldwijde handelskansen te benutten door marktkennis en expertise te delen. Nu de interne markt van de EU vertraagt, is het uitbreiden naar nieuwe markten en het bereiken van nieuwe consumenten de gezamenlijke aanpak van de organisaties om biologisch sterk te houden.

Voor meer informatie: www.opta-eu.org en www.jemyeko.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.