P.Bos veevoeders en Arvesta gaan samenwerken voor biologisch legpluimveevoer

P.Bos veevoeders gaat voor het biologisch legpluimveevoer een samenwerking aan met Arvesta. Voortaan laat P.Bos veevoeders dit voer in de voerfabriek van Arvesta in Balgoij produceren. "De biologische sector zal de komende jaren verder groeien. Door de inflatie staat de sector tijdelijk onder druk, maar gezien de constante groei van afgelopen jaren en de politieke doelstellingen is onze verwachting dat de vraag naar biologische voeders verder zal stijgen. Door een samenwerking aan te gaan met Arvesta kunnen we optimaal gebruik maken van de kennis van de biologische grondstoffenmarkt en kunnen we gebruik maken van een moderne volledig biologisch gecertificeerde fabriek", zo licht Robert Bos, directeur van P.Bos veevoeders, toe.

De fabriek in Balgoij is volledig geautomatiseerd en voorzien van een moderne multicracker en vloeistofdoseerinstallatie, hierdoor kan volgens P.Bos optimaal ingespeeld worden op wensen van de klant op het gebied van kwaliteit en voerstructuur.

Robert: "Met deze stap krijgen we meer regie op voersamenstellingen en optimalisatie van voeders en hiermee meer grip op prijs en kwaliteit. In onze optiek is dit nodig om de beste resultaten bij klanten te kunnen realiseren. We kijken met vertrouwen vooruit naar de samenwerking met Arvesta. De komende tijd zullen we ons assortiment biologische voeders, die in de markt gezet worden onder de naam PB-Vitaal, verder optimaliseren. Onze adviseurs gaan graag in gesprek omtrent deze ontwikkeling binnen P. Bos veevoeders. Inmiddels is het eerste voer uitgeleverd aan een aantal van onze klanten."

Voor meer informatie:
Robert Bos
P.Bos veevoeders
Hoofdweg 144
6744 WP Ederveen
0318 572841
06 55763093
info@pbosveevoeders.nl 
www.pbosveevoeders.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.