Nieuwe reeks paaseitjes in verschillende smaken

Het Belgische chocolademerk Chocolates from Heaven uit Evergem lanceert een nieuwe reeks paaseitjes in verschillende smaken. Sinds 2017 is Chocolates from Heaven vooral gekend van de biologische & Fairtrade chocoladetabletten, nu pakt het merk uit met paaseitjes in verschillende smaken. Naast de traditionele smaken zoals melkchocolade met praliné, kan je ook paaseitjes met karamel & zeezout in het vernieuwde assortiment vinden. 

Uniek bij deze paaseitjes is dat ze biologisch, Fairtrade & Belgisch zijn. Het volledige assortiment is te vinden in de webshop van Chocolates from Heaven en bij bij partners zoals Rayon & Bioplanet. Ondertussen rolden sinds januari 2023 al ± 80.000 paaseieren per dag van de band in de fabriek in Evergem, nabij Gent. 

Nieuwe smaken
Het kleurrijke nieuwe assortiment bestaat uit 4 nieuwe smaken. Melkchocolade met praliné | pure chocolade met praliné | witte chocolade met praliné | melkchocolade gekarameliseerde amandelen & zeezout. Deze laatste werd gebaseerd op de bestseller in de reeks van tabletten. De praliné vulling wordt handgemaakt in de Evergemse chocoladefabriek met hazelnoten van de hoogste kwaliteit.

Biologisch, Fairtrade & Belgisch
Het merk heeft de voorkeur voor een clean label en selecteert elk ingrediënt zorgvuldig. 100% van de ingrediënten zijn biologisch, non-GMO, Fairtrade en vrij van soja en palmolie.

Traceerbaarheid en fermentatie
Chocolates from Heaven garandeert fysieke traceerbaarheid van alle origine chocolade. De cacaobonen uit Papua-NieuwGuinea worden gefermenteerd in fermentatiecentra dicht bij de boeren na de oogst, waar experts het fermentatieproces volgen en verbeteren en de kwaliteit van de cacaobonen controleren. Dit alles zorgt volgens het merk voor een uitzonderlijke smaak.

Voor meer informatie: www.chocolatesfromheaven.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.