Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clearspring introduceert vijf nieuwe smaakmakers

Clearspring heeft vijf nieuwe smaakmakers toegevoegd aan haar aanbod: Biologische Shichimi, Biologische Irigoma Whole Sesame en Black Sesame, en Biologische Gomashio Whole Sesame en Black Sesame smaak.

Alle vijf de smaakmakers zijn traditionele culinaire hoofdbestanddelen in bijna elke Japanse keuken. Clearspring Organic Shichimi, of shichi (zeven) mi (smaken) die door sommigen ook wel 'Japanse zeven kruiden' wordt genoemd, is éé van de, zo niet de enige biologische Shichimi producten in het Verenigd Koninkrijk en brengt volgens Clearspring de perfecte balans van zeven verschillende ingrediënten samen. Het bevat zowel zwarte sesam als hele sesamzaadjes, die geroosterd zijn om hun natuurlijke smaak naar boven te halen, en vervolgens gemengd met een mix van de andere ingrediënten, waaronder chilipeper, zwarte peper, nori en sinaasappelschil. De Spaanse peper wordt aangevuld door verfrissende aromatische citrustoetsen en de complexe umami-rijke twist van sesam en nori.

De krachtige smaak van Clearspring's Organic Shichimi wordt volgens de producent geëvenaard door zijn veelzijdigheid. Het is perfect voor het toevoegen van een diepe smaak aan een breed scala van maaltijden, waaronder noedelgerechten, tofu en voor barbecues. Het kan worden toegevoegd als ingrediënt tijdens het koken, of gewoon als garnering over de maaltijd worden gestrooid.

Clearspring Organic Irigoma of geroosterde (iri) sesamzaadjes (goma), is gemaakt van hele biologische sesamzaadjes die licht geroosterd zijn om hun natuurlijke smaak naar voren te brengen. Gomashio of sesamzaad (goma) met zout (shio) wordt gemaakt van licht geroosterde sesamzaadjes die voorzichtig worden gemalen om ze een zachtere textuur te geven voordat ze worden gemengd met een smaakvol natuurlijk zeezout.

Gomashio is ook een populair ingrediënt dat gebruikt wordt in het Marcrobiotische dieet, dat gebaseerd is op de principes van het Zenboeddhisme en het bereiken van een Yin en Yang balans in het leven, inclusief het voedsel dat je eet - waarbij de sesamzaadjes in Gomashio een natuurlijke balans bieden met het zeezout.

Clearspring Organic Irigoma en Gomashio zijn ongelooflijk veelzijdig en zijn perfect om een diepere smaak toe te voegen aan allerlei gerechten, variërend van rijst, pasta en groenten tot soepen en salades. De zwarte sesamsoorten hebben een iets sterkere en robuustere smaak dan de hele sesamzaadjes.

"Alle nieuwe Clearspring Organic Condiments worden geproduceerd in kleine batches om ervoor te zorgen dat de smaak en kwaliteit elke keer perfect is", zo staat in het persbericht.

Maria Dawson, Managing Director bij Clearspring, zegt: "We zijn erg enthousiast om ons nieuwe en opwindende assortiment van biologische condimenten te delen, die net zo smaakvol als veelzijdig zijn. Ze zijn onmisbaar in het keukenkastje en op de eettafel voor consumenten die houden van de unieke smaak van sesamzaad. Onze Irigoma en Gomashio van topkwaliteit zorgen voor een kenmerkende afwerking van veel Japanse, Aziatische en internationale gerechten. Onze Organic Shichimi is perfect voor mensen die houden van complexe smaken en een beetje warmte toevoegen aan hun gerechten. Je kunt al onze condimenten gebruiken als kookingrediënt of als strooisel over je favoriete maaltijden."

Het nieuwe assortiment Clearspring Organic Condiments wordt geleverd in herbruikbare en recyclebare glazen potten, met de Gomashio en Irigoma zijn verkrijgbaar in 100 gram en de Shichimi in 50 gram.

Voor meer informatie:
Clearspring
+32 496 263 416
info@clearspring.co.uk
www.clearspring.co.uk

Publicatiedatum: