Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LFE neemt B2B-verkoop van Neleman over

Neleman en LFE sluiten een strategisch partnership waarmee het marktaandeel van biologische wijn zal worden vergroot. LFE gaat de verkoop van Neleman wijn in een belangrijk deel van de B2B-kanalen op de Nederlandse markt verzorgen (retail, horeca, evenementen en vakhandel). Doel: nóg meer biologische wijn in de markt brengen voor een mooiere wereld. In het supermarktkanaal heeft LFE de distributie inmiddels overgenomen. In de overige kanalen zal dit vanaf 1 april aanstaande plaatsvinden. De verkoop aan de consument blijft Neleman zelf vanuit de eigen wijnwinkels en webshop doen.

Derrick Neleman, oprichter en eigenaar van Neleman: "Neleman heeft een missie die steeds urgenter wordt. Met pesticiden en herbiciden in de wijngaarden gaan we het niet redden op deze planeet. Wij bewijzen al jaren dat het ook niet nodig is. Wij werken samen met de natuur en zorgen in onze wijngaarden en rond ons wijnhuis goed voor bodem en biodiversiteit. Met als resultaat heerlijke kwaliteitswijnen die steeds beter gevonden worden door de wijnliefhebber. Om onze missie te nóg beter te vervullen is samenwerken met een strategisch partner een logische keuze. Enerzijds vergroot dit onze professionaliteit en commerciële slagkracht in alle B2B segmenten. Daarnaast is het als missie-gedreven bedrijf fantastisch om een partner te hebben waarbij we voelen dat onze missie de juiste snaar raakt."

Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur van LFE: "Wij zijn superblij met deze partnership. Neleman is een bedrijf met een bewonderenswaardige missie en van dat soort bedrijven zijn er maar weinig. We zijn trots dat dit unieke wijnhuis heeft gekozen voor LFE als haar partner. Uiteraard denken we dat met onze sterke positie in de markt Neleman kunnen helpen groeien en daarmee met het vervullen van haar missie. En voor ons past dit prachtige merk helemaal bij onze commerciële ambitie om ons assortiment verder uit te bouwen met sterke merken. Daarnaast is het toevoegen van deze prachtige biologische wijnen een grote stap in het verder invullen van één van de pilaren van ons MVO-beleid, namelijk het verduurzamen van het consumptiemoment. Echt een commerciële maar ook een ideologische win-win!"

Voor meer informatie:
Neleman Organic Vineyards
[email protected] 
www.neleman.org 

Publicatiedatum: