Nieuwe biologische en vegan notenpasta's met 85% notenaandeel

Brinkers introduceert op de BIOFACH 2023 de La Vida Vegan notenpasta's. "Dit is een gloednieuwe uitbreiding op onze huidige 'La Vida Vegan familie'. Naast de reguliere 7 smaken en de minder suiker varianten, brengen we nu notenpasta's met 85% notenaandeel op de markt", vertelt Claudine Vrooijink namens het in Enschede gevestigde Brinkers.

De cashewnotenpasta, hazelnootpasta en amandelpasta. 

De range is vegan, palmvrij, glutenvrij en uiteraard 100% biologisch. Het zijn drie varianten; een hazelnoot-, amandel- en een cashewnotenpasta. De hazelnoot- en amandel notenpasta's bevatten een 'touch of chocolate', wat de link ook weer goed legt met Brinkers Food als chocoladepasta-producent. Daarnaast zijn ze alle drie gezoet met dadels als natuurlijk suikeralternatief.

Claudine: "Naast verbreding binnen de productcategorie zullen de notenpasta's ook anders worden toegepast bij het gebruik van de consument. We kunnen ons goed voorstellen dat je de notenpasta niet alleen gebruikt op je boterham, maar ook als topping op je havermout, of als onderdeel van je avondmaaltijd. Kipstoof met cashewpasta bijvoorbeeld?"

Brinkers is op de BIOFACH te vinden in stand 5-411.

Voor meer informatie:
Claudine Vrooijink
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 AT Enschede
053 4282725
06 38331412
c.vrooijink@brinkers.com 
www.brinkers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.