Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Soms beginnen ze meteen boodschappen te doen"

Extra geld in het laatje voor natuurvoedingswinkel dankzij pakketpunt

Tholen - Dat mensen door de hoge inflatie minder geld te besteden hebben, is merkbaar in de bio- en natuurvoedingswinkels. Ook bij Natuurvoeding Doorn zijn het geen hoogtijdagen. Toch weten genoeg mensen de winkel elke dag weer te vinden. Sinds enkele jaren fungeert de winkel namelijk als pickuppoint van pakketdienst DPD. En dat bevalt uitstekend, vertelt eigenaar Arno Grünbauer.

Omdat de winkel de enige locatie in het dorp is waar pakketjes van deze pakketdienst kunnen worden verstuurd en ontvangen, ziet Arno ook veel nieuwe gezichten. "Sommigen wisten niet eens dat onze winkel er was en soms beginnen ze meteen boodschappen te doen." 

Eenvoudig
Arno noemt het een eenvoudige manier om geld in het laadje te krijgen. "Ik was er verbaasd over hoe makkelijk het gaat. Het vraagt geen investering, je hebt alleen ruimte nodig om de pakketjes een plek te geven. Je krijgt een scanner die volgens een heel simpel systeem werkt, dat is echt binnen twee regels uitgelegd. Je krijgt elke maand keurig betaald naar het gewicht en het aantal pakketten. Van dat maandelijks bedrag betaal ik gewoon een medewerker!"

Arno hoopt dat andere winkeleigenaren hier misschien ook iets mee kunnen. "Ik weet dat er winkels failliet gaan, dat er allemaal moeilijkheden zijn in de branche dus ik dacht: misschien is dit voor sommigen een opsteker. Wij hebben absoluut ook te maken met lage  winsten, het is gewoon laagconjunctuur. Maar ik denk dat je met aanpassing van je assortiment, meer aanbiedingen en door inventiever te zijn door bijvoorbeeld DPD in huis te halen, prima verder kunt."

Voor meer informatie:
Natuurvoeding Doorn
Kampweg 30-30A
3941 HH Doorn
0343 416889
contact@natuurvoedingdoorn.nl
www.natuurvoedingdoorn.nl