ForFarmers en Reudink ontvangen leerlingen voor jaarlijkse Techniekdag

Dit jaar verwelkomden ForFarmers en Reudink, in het kader van de jaarlijkse Techniekdag, op de productielocaties in Lochem 168 leerlingen uit groep 8 van verschillende basisscholen in de omgeving van Lochem.Een kennismaking met techniek bij ForFarmers en Reudink
Speciaal voor de Techniekdag was er een video opgenomen waarin Stijn Scholten vertelt over zijn werk als Proces Operator bij ForFarmers en Reudink. "In aanloop naar de Techniekdag hebben de achtstegroepers deze video bekeken en bijbehorende opdrachten, bedacht door onze collega’s, gemaakt. Zo leerden ze alvast over de processen die nodig zijn om (biologisch) veevoer te produceren", zo meldt Reudink.

Tijdens de rondleidingen konden de leerlingen alles in het echt bekijken. "Zo kwam het echt tot leven. Vol ontzag bekeken ze de grote fabriek, de machines en de zakgoedinstallatie. We stonden stil bij alle bedrijfsprocessen waaronder de grondstoffenaanvoer, zakgoedinstallatie, controlekamer en perslijnen. Na afloop kregen de kids een goodie bag mee met kleinigheden van ForFarmers en Reudink."

"We kunnen terugkijken op een geslaagde Techniekdag Lochem 2022. Dank aan alle collega’s die een bijdrage hebben geleverd! Samen hebben we de leerlingen op een plezierige en educatieve wijze laten zien hoe leuk het werken in de techniek, en specifiek bij ForFarmers en Reudink, is. Wie weet zien we deze enthousiaste jongen over een aantal jaar wel terug als collega."

Voor meer informatie:
Reudink
info@reudink-bio.eu
www.reudink-bio.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven