Met o.a. nieuwe wijnen van Huub Lenders van Portugees wijnhuis Bonjardim

Wijnproeverij Biowijnclub: 18 september

Op zondag 18 september organiseert Biowijnclub een wijnproeverij in Zeist, in de tuin van de familie Heilen. "Zo kan er in gezellige sfeer kennis gemaakt worden met een deel van het assortiment. Er zullen zo'n 25 – 30 wijnen open staan, waaronder de Bollicella van La Dama, die recent door wijnschrijver Onno Kleyn in Volkskrant Magazine werd bejubeld. Ook goed scorende wijnen in De Grote Hamersma ontbreken niet", vertelt Eveline Scheren.

Tevens staan de nieuwe wijnen van wijnmaker Huub Lenders van het Portugese wijnhuis Bonjardim er. "Het Nederlandse echtpaar Lenders trok eind jaren '80 naar Portugal om een wijngaard en B&B te beginnen. Sinds 2001 werkt Huub biologisch. Hij heeft Terras da Beira als wijnregio op de kaart gezet. In 2016 werd Huub tot zijn verrassing uitgeroepen tot Portugese wijnmaker van het jaar!"

Op de foto links staat Eveline in een wijngaard die ze vorig jaar bezocht heeft. Ook de andere twee foto's heeft ze tijdens haar bezoeken gemaakt.

Alle te proeven wijnen zijn eigen import. Toegang: €10.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.