Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In augustus volgt lancering bij DA

Tea of Life is nu verkrijgbaar bij Jumbo

Vanaf deze week zal het theemerk Tea of Life nu ook voor de consument verkrijgbaar zijn, namelijk met een 100% natuurlijke, biologische lijn.

Tea of Life, al 15 jaar bekend in de out-of-home markt, zorgt voor positieve impact op de levens van boeren en lokale ketens in Sri Lanka. Tea of Life is nu verkrijgbaar in retail. Daardoor wordt eerlijke thee voor iedereen bereikbaar: zowel voor degene die van het kopje thee geniet als voor de lokale theepluksters.

De thee is 100% natuurlijk en vrij van aroma’s en bovendien CO2 neutraal geproduceerd. Ook is het uniek dat Tea of Life verwerkt wordt tot eindproduct in het land van oorsprong, namelijk Sri Lanka. Zo is er voor meer mensen een baan en wordt er bijgedragen aan een groeiende lokale economie. "Jouw kopje thee heeft daardoor invloed op hun leven en dat van hun families. Vandaar de naam Tea of Life, met de pay-off ‘Better tea, better life’", aldus het merk.

De range bestaat uit twee pure theeën en tien kruideninfusies, zoals een echt pittige gember en een rustgevende blend van venkelzaad en kamille. Tea of Life zal vanaf deze week te vinden zijn in de schappen bij Jumbo. In augustus volgt de lancering bij drogisterijketen DA.

Voor meer informatie:
Axxent Masters in Tea BV
0183 – 407 490
[email protected]
www.tea-of-life.nl 

Publicatiedatum: