Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Leuk drankje om op een zomerse dag in de winkel te laten proeven"

Tholen - Een typisch zomers product in het aanbod van Mattisson Healthstyle is de Ginger + boost-shot. "We krijgen heel positieve reacties van winkeliers op dit product. Zo zei één van hen bijvoorbeeld dat dit echt een leuk drankje is om op een zomerse dag in de winkel te laten proeven. Ook is er waardering voor het feit dat in deze ginger boost geen rietsuiker zit maar rijstsiroop", vertelt Mathilde Eldink.

Deze gepasteuriseerde drank op basis van gember is vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en is een bron van Vitamine C. De drank bestaat voor 55% uit biologisch gembersap en bevat verder rijstsiroop, citroensap en specerijen. Het sap is ideaal om te mengen met bruiswater en munt, sinaasappel of limoen. De gember booster is ook goed te gebruiken in thee, cocktails, marinades of sauzen. Drink het gembersap voor een echte gingerboost als shotje.

Ook op de smaak krijgen ze bij Mattisson goede reacties. “Een winkelier die het drankje proefde zei bijvoorbeeld 'wow, deze is zeker wel heftig en geeft echt een boost'. Een ander gaf aan dat het ook lekker is om dit mee te koken met de rijst."

Vitamine C
Mathilde geeft aan dat de Ginger + boost-shot een bron van Vitamine C is. "Vitamine C is een antioxidant en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, waardoor het mede zorgt voor een goede weerstand. Daarnaast ondersteunt vitamine C het energieniveau. Het is niet alleen een lekker drankje dus, maar ook erg voedzaam."

Voor meer informatie:
Mathilde Eldink
Mattisson Healthcare
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
030 6017378
[email protected] 
www.mattisson.nl