Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louise Luttikholt stopt als directeur van IFOAM - Organics International

Louise Luttikholt stopt per 31 juli 2022 als uitvoerend directeur van FOAM - Organics International. "Louise Luttikholt heeft de organisatie door een aantal turbulente tijden geloodst, ons begeleid tijdens een wereldwijde pandemie en terwijl de behoefte aan transformationele verandering des te dringender werd", meldt de organisatie op haar website.

Louise Luttikholt tijdens haar BioBorrel-presentatie op 18 december 2019.

Zelf zegt Louise: "Het was een lonende ervaring om vier jaar lang leiding te geven aan IFOAM - Organics International: de biologische beweging begeleiden en coördineren, samenwerken met partners, de organisatieontwikkeling sturen, nieuwe institutionele donoren binnenhalen en de leden - en daarmee de boerenorganisaties en al hun concrete dagelijkse harde werk - centraal stellen. Ik heb veel energie gestoken in moeilijke tijden en onder moeilijke omstandigheden. Dit heeft mijn welzijn aangetast en ik heb nu besloten om over te stappen op een meer praktisch, hands-on werkterrein. Ik blijf me inzetten om echte duurzaamheid in de landbouw te brengen!"

IFOAM - Organics International dankt Louise voor al haar harde werk, toewijding en waardevolle bijdragen aan de organisatie en wensen haar het allerbeste voor de toekomst. De organisatie bericht binnenkort wie de interim uitvoerend directeur wordt en zal dan de wervingsprocedure starten voor een permanente uitvoerend directeur.

Bron: IFOAM - Organics International 

Publicatiedatum: