Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

MiiMOSA en Greenweez ondersteunen bio-telers en lanceren "On sème bio" ("Wij zaaien biologisch")

MiiMOSA, financieringsspecialist voor deelnemers binnen de land- en tuinbouw en voeding en de e-commerce-website Greenweez bundelen hun krachten om telers die zich bezighouden met biologisch telen financieel te kunnen ondersteunen. In het kader hiervan wordt de eerste editie van de oproep tot het indienen van projecten binnen het thema "On sème bio" ("We zaaien biologisch") gelanceerd.

Tot 23 oktober 2022 kunnen alle Franse land- en tuinbouwers die een land- of tuinbouwproject in Frankrijk willen starten (het oprichten of ontwikkelen van een gecertificeerde biologische teelt) en de uitdagingen van de omschakeling willen aangaan, hun aanvraag indienen via de website onsemebio.com.  

De betrokken professionals kunnen 6 maanden lang hun projecten via de website van MiiMOSA lanceren en even lang profiteren van alle voordelen rondom een exclusieve communicatiecampagne van Greenweez en MiiMOSA.

Vanaf 1 november 2022 kunnen consumenten vervolgens stemmen op hun favoriete project(en). De eerste 10 geselecteerde projecten ontvangen een extra financiële bijdrage van Greenweez van maximaal € 7500.

Twee van die projecten zullen door Greenweez worden uitgekozen en worden omgedoopt tot 'Coup de cœur'-projecten. Deze projecten zullen een extra bedrag van € 3000 ontvangen.

Werkwijze: 
Stap 1: vóór 23 oktober dienen telers hun projecten in & wordt de inzamelingsactie rondom de projecten gelanceerd via de MiiMOSA-website.

Stap 2: van 1 tot 20 november stemmen consumenten op hun favoriete project.

Stap 3: op 1 december 2022 worden de winnende projecten geselecteerd en vindt de uitreiking van de prijzen aan de 10 winnaars plaats.

Voor meer informatie: 
onsemebio.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven