Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MiiMOSA en Greenweez ondersteunen bio-telers en lanceren "On sème bio" ("Wij zaaien biologisch")

MiiMOSA, financieringsspecialist voor deelnemers binnen de land- en tuinbouw en voeding en de e-commerce-website Greenweez bundelen hun krachten om telers die zich bezighouden met biologisch telen financieel te kunnen ondersteunen. In het kader hiervan wordt de eerste editie van de oproep tot het indienen van projecten binnen het thema "On sème bio" ("We zaaien biologisch") gelanceerd.

Tot 23 oktober 2022 kunnen alle Franse land- en tuinbouwers die een land- of tuinbouwproject in Frankrijk willen starten (het oprichten of ontwikkelen van een gecertificeerde biologische teelt) en de uitdagingen van de omschakeling willen aangaan, hun aanvraag indienen via de website onsemebio.com.  

De betrokken professionals kunnen 6 maanden lang hun projecten via de website van MiiMOSA lanceren en even lang profiteren van alle voordelen rondom een exclusieve communicatiecampagne van Greenweez en MiiMOSA.

Vanaf 1 november 2022 kunnen consumenten vervolgens stemmen op hun favoriete project(en). De eerste 10 geselecteerde projecten ontvangen een extra financiële bijdrage van Greenweez van maximaal € 7500.

Twee van die projecten zullen door Greenweez worden uitgekozen en worden omgedoopt tot 'Coup de cœur'-projecten. Deze projecten zullen een extra bedrag van € 3000 ontvangen.

Werkwijze: 
Stap 1: vóór 23 oktober dienen telers hun projecten in & wordt de inzamelingsactie rondom de projecten gelanceerd via de MiiMOSA-website.

Stap 2: van 1 tot 20 november stemmen consumenten op hun favoriete project.

Stap 3: op 1 december 2022 worden de winnende projecten geselecteerd en vindt de uitreiking van de prijzen aan de 10 winnaars plaats.

Voor meer informatie: 
onsemebio.com

Publicatiedatum: