Nieuwe webshop heeft biologisch vlees in de kuib

Tholen - In een doorsnee supermarkt is het aanbod van biologisch vlees beperkt, viel Bart van de Ven op. Het is een klassiek verhaal. Drie vrienden op een terras bespreken met elkaar hoe ze de wereld zouden kunnen verbeteren. Op een bierviltje wordt een idee gekrabbeld, wat later uitgroeit tot een heuse onderneming. Precies zo verging het de oprichters van Kuib. Samen met twee vrienden kwam Bart op het idee om biologisch vlees op een andere manier aan de man te brengen. Daaruit werd Kuib geboren, een webshop die pakketten met diepgevroren biologisch vlees bij de consument thuis bezorgt.

Biologisch vlees op een vernieuwende manier
"Niet alleen is het aanbod van biologisch vlees in de supermarkt klein, er is ook weinig afwisseling", zegt Bart. "Wij willen biologisch vlees op een verfrissende manier bij de mensen brengen. Gemak en een glimlach staan hierbij centraal. We zijn er niet alleen voor de groep die al langere tijd doelgericht biologisch eet. Juist ook voor de consument die steeds bewuster omgaat met vleesconsumptie, maar misschien nog niet precies weet wat EU Bio of biologisch vlees nu echt inhoudt."

Flexibel lidmaatschap
Kuib werkt op basis van een flexibel lidmaatschap. Klanten kunnen om de twee, vier of zes weken een box thuis laten bezorgen. In een online omgeving kunnen klanten hun abonnement op ieder moment pauzeren, stopzetten en van box switchen. Ook is er eenmalig een proefbox te bestellen om het eens te proberen. 

Het vlees komt van producenten van rundvlees, varkensvlees en kippenvlees. Er zijn grote en kleine boxen te bestellen, met combinaties van rund en kip, rund en varken, kip en varken of rund, kip en varken. In de kleine kuib zitten minimaal 28 porties, in de grote 56 porties. Alle producten, van biefstuk tot drumstick, worden geportioneerd ingevroren en opgeslagen. Daarvandaan worden de pakketten ingepakt en met vriestransport door heel Nederland bezorgd. "Vooralsnog worden de pakketten op donderdag en vrijdag, tussen 15.00 tot en 22.00 uur thuisbezorgd. Klanten worden via track-and-trace en een tijdvak dat steeds kleiner wordt op de hoogte gehouden over de bezorging." 

Voor meer informatie:
Bart van de Ven
Kuib
+31 6 52667745
bart@kuib.nl
www.kuib.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven