Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gorillas kiest ook voor Lisa's Choice

Ook voor glutenvrije producten kan de consument terecht bij Flitsbezorger Gorillas. Naast de glutenvrije producten van Jumbo is ook het glutenvrije merk Lisa's Choice onlangs opgenomen in het Gorillas assortiment.

Begin van dit jaar kopte Het Parool dat supermarktgigant Jumbo een samenwerking is aangegaan met Gorillas in flitsbezorgen. Dankzij deze samenwerking vergroot Jumbo zijn distributie in grote steden in het westen van het land. En voor Gorillas betekent deze partnering een snelle verruiming van hun assortiment.

Zoals Sadik Cevik in dit artikel aangeeft blijft Gorillas het assortiment van Jumbo en dochteronderneming La Place aanvullen met verse waren en producten van lokale aanbieders. "Een goed voorbeeld daarvan is de recent opgestarte samenwerking met Lisa's Choice. Daarmee geeft Gorillas aan daadwerkelijk iedereen toegang te willen geven tot snelle bezorging van producten, ook als het gaat om een glutenvrij assortiment. En dat onderstreept de kracht van Gorillas; een volledig assortiment tegen supermarktprijzen, maar dan met een enorme dosis gemak en tijdbesparing", aldus Liesbeth Kos namens Lisa's Choice.

Voor Lisa's Choice betekent deze samenwerking dat het merk nog sneller en meer consumenten via het retailkanaal rechtstreeks haar producten kan aanbieden.

Voor meer informatie: liesbeth@lisaschoice.nl en www.lisaschoiceglutenfree.com 

Publicatiedatum: