Lovechock steunt Oekraïense importeur nadat belangrijkste magazijn verwoest is

Tholen - Ook binnen de bio-branche zijn inmiddels allerlei hulpacties voor Oekraïne in gang gezet. Lovechock heeft op LinkedIn een verzoek geplaatst voor donaties en allerlei materialen. Dit zullen zij afleveren aan hun Oekraïense importeur. Lovechock werkt al sinds 2016 samen met deze in Kiev gevestigde importeur. De oorlog kwam voor hen heel dichtbij toen hun belangrijkste magazijn gebombardeerd werd. Vervolgens besloot het bedrijf mensen in nood te gaan helpen door een opvangcentrum voor mensen in nood te bouwen. Lovechock steunt hun inspanning met donaties en materialen zoals toiletartikelen, beddengoed en medicijnen. De goederen zullen voor hen afgeleverd worden op een veilige opslagplaats in Polen.

"Sinds het uitbreken van de oorlog ontvangen we dagelijks berichten van onze Oekraïense importeur over de ontwikkeling van de lokale situatie. We waren in shock toen we hoorden dat op 3 maart hun belangrijkste magazijn in de stad verwoest is na een bombardement. Het is hartverscheurend om hun levensonderhoud in vlammen op te zien gaan", vertelt Fran Rosario namens Lovechock.

Het magazijn van de Oekraïense importeur na het verwoestende bombardement

Fran stuurde vervolgens een mail met de vraag hoe ze konden helpen, bijvoorbeeld door de laatste zending terug te betalen. Dit was het antwoord:

Heel erg bedankt voor uw antwoord en voor uw hulp! Ongelooflijk! Er zijn niet genoeg woorden om onze dankbaarheid uit te drukken voor alle hulp en steun die we hebben gekregen van onze ongelooflijke partners.

We hebben een vluchtelingenkamp georganiseerd in het westen van Oekraïne, en doen er alles aan om de Oekraïners te helpen, dus mocht er een kans zijn dat u kunt helpen met wat voedsel, medicijnen, sanitaire spullen, etc, dan is hier wat informatie.

Als u iets van het bovenstaande heeft om te doneren, breng het dan naar het volgende adres: Lovechock BV, Asterweg 20 E1, 1031 HN Amsterdam. De bedoeling is om alle goederen aan het eind van week 12 te verzenden. Inleveren kan tot 22 maart.

Wilt u financieel steunen, dan kunt u onder vermelding van 'Ukraine Relief Effort' een donatie overmaken op de volgende rekening: Lovechock BV, Rekening: NL15RABO0300499868, swift/BIC: RABONL2U.

Voor meer informatie: info@lovechock.com en www.lovechock.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven