Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sandra Ysbrandy en Smaakt gaan samenwerken

Smaakt gaat samenwerken met Sandra Ysbrandy, voedingskundige en TV-kok. Op LinkedIn meldt De Smaakspecialist dat ze heel trots zijn op deze nieuwe samenwerking en dat Sandra gek is op koken en gezonde, natuurlijke voeding. "De kwaliteit van de producten waar Sandra mee kookt is voor haar heel belangrijk. Verse producten, vol smaak en voedingswaarde. Het liefst van biologische kwaliteit: een perfecte match met Smaakt!"

"In 2022 gaat Sandra de keuken in met producten van Smaakt. Ze hoopt hiermee mensen te inspireren en enthousiasmeren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor echt eten. De biologische producten uit de voorraadkast van Smaakt vormen de basis voor een reeks aan hemelse recepten. Onze dames Steffie van Leest en Celinde van Opstal-Gordijn van Marketing & Communicatie kregen alvast een kijkje in de keuken tijdens de (voor)bereidingen."

Ook Sandra zelf schonk op LinkedIn aandacht aan de samenwerking. Hierin geeft ze aan erg blij en trots te zijn op de samenwerking.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: