Origin'O in Waregem omgevormd tot Ekoplaza

Zeg voortaan Ekoplaza in plaats van Origin'O. Origin'O is al sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Waregem, maar op 23 februari is de biowinkel in de Henri Lebbestraat omgevormd tot Ekoplaza. Gerant Kristof en zijn team kijken al uit naar het nieuwe concept. Ook CEO Els Lammertyn is enthousiast.

Een op-en-top biologische beleving
Origin'O en Ekoplaza fuseerden in 2019. En dat brengt mooie schaalvoordelen mee, ook voor de winkel in Waregem. "We hebben de winkel flink uitgebreid waardoor het assortiment ook groter wordt. Er is terug een breed gamma aan dagverse biologische groenten en fruit en er komt eveneens een fonkelnieuwe kaastoog met een resem biologische topkazen", vertelt Els. Daarnaast kan je bij Ekoplaza Waregem eveneens terecht voor kant-en-klare dagschotels, van tapas tot snacks en vind je er met het brood, supplementen en droogwaren de vertrouwde producten terug. Vers, eerlijk én biologisch.

Biologische verwennerij voor een breed publiek
Naast de gekende producten wordt het assortiment aangevuld met het Ekoplaza-huismerk. "De term bio-voeding roept nogal een dure weerklank op. Daar willen we met Ekoplaza aan tegemoetkomen, want werkelijk iedereen kan bij ons terecht voor zijn of haar aankopen, ongeacht over welk budget men beschikt."

Duidelijke visie
Aan de filosofie wordt er niets veranderd. "Integendeel, de missie om nóg meer bij te dragen tot een betere wereld is alleen maar nog sterker geworden", zegt Els vastbesloten. "Bovendien is het een win-win situatie. Want als we allemaal samen goed voor de bodem, plant én dier zorgen, dan krijgen we daar veel lekkers voor terug. Pure, natuurlijke en ongerepte smaken zijn onvoorwaardelijk voor ons. Daar gaan we met z'n allen voor."

De vernieuwde winkel in Waregem is gevestigd aan de Henri Lebbestraat 51.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven