Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thermische etiketten op basis van landbouwafval

Waar thermische etiketten voor weegschalen veelal gemaakt worden van papier uit bomen, komt PaperWise in samenwerking met partner Bio4life met een alternatief: thermische etiketten op basis van
plantenresten uit de landbouw.

"Deze etiketten zijn boomvrij en CO2-neutraal. Ze hebben een milieu-impact die 47% lager ligt dan papier van bomen en 29% lager dan recycled papier," aldus PaperWise. "Hiermee biedt PaperWise de (super)markt een helpende hand op het gebied van duurzaam ondernemen."

Ongebleekt en gebleekt
De thermische etiketten zijn geschikt voor direct thermal printers, waarbij het thermische papier verhit wordt met behulp van een thermische kop. De etiketten zijn zowel blanco (onbedrukt) als voorbedrukt met logo te bestellen. Er is keuze uit ongebleekt PaperWise Natural papier met een natuurlijke lichtbruine eco look of ECF gebleekt PaperWise White papier. Beide soorten zijn volledig boomvrij op basis van 100% landbouwafval.

Voor meer informatie:
PaperWise
info@paperwise.eu
www.paperwise.eu 

Publicatiedatum: