Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denns BioMarkt biedt klanten nu innovatief statiegeldsysteem voor take-away en to-go

Denns BioMarkt is verheugd over de nieuwste samenwerking met Recup - een pionier op het gebied van duurzame oplossingen voor de cateringsector. Als eerste partner van Recup in Oostenrijk zal Denns BioMarkt haar klanten nu een innovatief statiegeldsysteem voor take-away en to-go aanbieden.

Klanten van Denns BioMarkt kunnen nu genieten van hun warme dranken en lunches in herbruikbare bekers en schalen van Recup en actief bijdragen aan de vermindering van wegwerpservies. De statiegeldservice is nu beschikbaar voor alle klanten en onderstreept het streven van Denns BioMarkt om duurzame oplossingen te bieden.

"Ons doel om een duurzaam en circulair ecosysteem te creƫren om afval van eenmalig gebruik te voorkomen, vereist de uitbreiding van ons herbruikbare netwerk over de landsgrenzen heen. We zijn verheugd dat we deze stap samen met onze jarenlange partner Denns kunnen zetten. Samen zetten we de eerste mijlpaal voor de uitbreiding van een landelijk leverings- en retournetwerk voor ons Recup/Rebowl herbruikbare systeem in Oostenrijk", aldus Fabian Eckert, oprichter en directeur van Recup.

Voor meer informatie: www.denns-biomarkt.at

Publicatiedatum: