Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe huisstijl en machines tijdens jubileumweekend Het Packhuys

Tholen - Het was een druk weekend voor Het Packhuys. Vrijdag en zaterdag stonden voor de machineleveranciers volledig in het teken van het 10-jarig jubileum, waarbij ook twee nieuwe machines tentoon werden gesteld, de 50ste verjaardag van oprichter Pierre Hagenaars werd gevierd, en als klap op de vuurpijl werd er ook een nieuwe huisstijl gepresenteerd. "We zijn hier goed in het bedenken van redenen om feestjes te geven, dus het was mooi om dit allemaal te combineren in twee mooie dagen, waarbij we ook nog eens onze klanten konden bedanken voor de afgelopen 10 jaar. We kunnen wel spreken van een succesvol weekend", aldus Pierre.

Het weekend werd vrijdag afgetrapt met een feestdag ter ere van het 10-jarig jubileum, waarbij klanten en leveranciers werden uitgenodigd voor een hapje en een drankje. "We hadden buiten een tent neergezet, dus het was even afwachten of het weer meewerkte. Normaal gesproken ben je midden in de zomer wel zeker van een mooi zonnetje, maar dat is dit jaar natuurlijk wel anders. Gelukkig zat het mee en was er sprake van een mooie opkomst", zo gaat Pierre verder. "Naast dat we het jubileum vierden was dit voor ons ook de ideale gelegenheid om twee nieuwe machines aan de klanten te laten zien. Dit was nog even spannend omdat we de dagen voor het feestje al gepland hadden. Er is hard gewerkt om onze nieuwe Sepia TL3 Casepacker op tijd gereed te hebben. We zijn blij dat dat is gelukt. Daarnaast hadden we ook lijnen met machines van al onze andere leveranciers staan. Het was een soort mini-versie van onze Open Huysdagen."


Pierre Hagenaars

Machines blijven nog staan
De nieuwe machines die het bedrijf voor de gelegenheid in de showroom had staan, waren de REV 5 topsealer en haar nieuwe high speed Sepia Casepacker. "De REV 5 is een topsealer uit een serie, en dit was de eerste van de serie die we hier hadden staan. Daarnaast konden we dus ook onze nieuwe Sepia TL3 Casepacker aan het publiek tonen. We hebben deze volautomatische casepacker, samen met J-TS, in eigen beheer ontwikkeld. Hij verpakt ongeveer 180 schaaltjes per minuut ten opzichte van de 100 van zijn kleine broer, de Sepia CP01. De TL3 blijft, net als onze andere lijnen, deze week nog staan voor bedrijven die afgelopen weekend niet langs konden komen, maar wel geïnteresseerd zijn. Daarna gaat hij naar een klant."Nieuwe huisstijl
Zaterdag was het vervolgens tijd voor het feest ter ere van de 50ste verjaardag van Pierre. "Dit was meer een persoonlijke aangelegenheid. Uiteraard waren er nog wel wat klanten van de dag ervoor bij, maar zaterdag vierde ik vooral mijn verjaardag met familie en vrienden. Er was een band en ik kan wel stellen dat we het goed hebben afgesloten. Al met al kunnen we spreken van een superweekend. Ik ben dan misschien deze maandag iets minder fit dan andere maandagen, maar het geeft wel een zeer voldaan gevoel."

Naast de machines werd er afgelopen weekend ook een nieuwe huisstijl gelanceerd. "10 jaar Packhuys betekent ook tijd om de huisstijl in een nieuw jasje te steken, vonden we. We zijn gespecialiseerd in het doseren, wegen en verpakken en deze drie-eenheid zie je vanaf nu ook terug in ons logo door middel van de drie icoontjes. Daarnaast hebben we alles net wat frisser en strakker gemaakt. Het nieuwe logo en de nieuwe folders zijn al in gebruik. Daarnaast worden de auto's ge-rebrand en gaat onze nieuwe website later deze maand live. Hiermee kunnen we met een frisse look kijken naar de komende 10 jaar.

Automatiseren
Want de toekomst ziet Pierre wel degelijk rooskleurig in. "Het is in deze tijden niet altijd even makkelijk, maar ik denk dat we goed bezig zijn. Voor de komende tijd gaan we kijken waar we onze processen en service nog beter kunnen verbeteren. Ik denk dat dit al zeer goed verloopt, maar je moet nooit stilstaan. Daarnaast kijken we ook meer en meer naar de automatisering. Goede, technische mensen staan gewoon niet meer in de rij, waardoor automatiseren voor vele bedrijven steeds belangrijker wordt. Voor ons is het dan ook belangrijk hierin mee te gaan. Met de machines, maar ook het element in de lijnen voor en na de machines, zodat er minder give-away ontstaat en minder arbeidskrachten nodig zijn. Het is iets waar we voor de toekomst naar kijken en met deze groep verwacht ik dat we nog een mooie toekomst voor ons hebben."

Voor meer informatie:
Het Packhuys
Vang 19
4661 TX Halsteren
+31 (0)166 700215
[email protected]
www.het-packhuys.com