Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Resulteert in aanzienlijk langere houdbaarheid"

Modified Atmosphere nu ook voor kleinverpakkingen

Masterpack Group is verheugd om het nieuwste product en bijbehorende machine te presenteren, ontworpen om de houdbaarheid van producten te verlengen in flexibele kleinverpakking (van 10 tot 35 kilogram). "Wat Masterpack Group al in het groot doet, Modified Atmosphere in big bags, doen we nu ook voor de klein verpakking. Kwetsbare producten worden onder Modified Atmosphere verpakt in bijvoorbeeld 25 kilogram zakken, waar het zuurstofgehalte onder de 2% wordt gebracht. Dit resulteert in een aanzienlijk langere houdbaarheid van het verpakte product, vereist geen behandeling met chemicaliën waardoor het geschikt is voor biologische voeding en voorkomt ongedierte en behoudt productkwaliteit", vertelt Tim de Winter, managing director van Masterpack Group.



Er zijn nog meer voordelen, geeft Tim aan: "Bovendien zorgt de nieuwe en innovatieve easy cap voor een snel, eenvoudig en zeker proces waardoor de kwaliteit behouden blijft. Ook kan via de easy cap het zuurstofgehalte in de verpakking eenvoudig en non-destructief gemeten worden."



De speciaal ontwikkelde MA machine biedt nog meer flexibiliteit. Tim: "In tegenstelling tot grotere machines die ontworpen zijn voor het sealen en begassen van de MA big bags, is onze nieuwe machine specifiek ontworpen voor de efficiënte verwerking van zakken van 10-35 kilogram. Geïnteresseerden kunnen deze machine van dichtbij bekijken op de Biofach in Neurenberg."

Masterpack Group is op de Biofach te vinden in stand 5-420.

Voor meer informatie:
Tim de Winter
Masterpack Group
Het Wolbert 19
7547 RA Enschede
+31 (0)88 5878178
t.dewinter@masterpackgroup.com
www.masterpackgroup.com

Publicatiedatum: