Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Babe babyvoeding nu verkrijgbaar bij Holland Pharma

Sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte ontwikkelen babyvoeding

Tholen - Sterrenchefs Johnnie Boer en Sidney Schutte hebben zich de afgelopen maanden bezig gehouden om niet volwassenen, maar baby's te plezieren met een heerlijke maaltijd. Beiden ontwikkelden zij  samen met Chef Jasmine een nieuwe smaak voor de biologische babyvoedingslijn van Babe.

In een eerder interview met Biojournaal vertelde Dennis Nijs van Babe al dat de speciale 'Chef's editions' eraan zaten te komen. Vlak voor de kerstdagen was het zo ver. 

24/7 gerechten
"Het zijn 24/7 gerechten is geworden, je kunt het in de ochtend, middag, tussendoor of avond geven. De chefs hebben namelijk een mix gemaakt van groente, granen en fruit", vertelt Dennis. De smaak is uitmuntend, wat logisch moet zijn voor hun staat van dienst."

Jonnie Boer, eigenaar van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, combineert pompoen, mango en kiwi met havermout en banaan. 

Sidney Schutte, chef-kok van het tweesterrenrestaurant Spectrum in Amsterdam, heeft in zijn versie rode biet, appel, kokos gecombineerd met havermout en hij heeft daar de kruidige smaken van gember, kaneel en kardemom aan toegevoegd.

Verkrijgbaar bij Holland Pharma
Inmiddels telt het assortiment met de chef-edities acht smaken. Onlangs is het assortiment opgenomen door Holland Pharma, waar winkeliers, reformhuizen, apotheken en webshops de producten kunnen bestellen. Consumenten konden de producten al via Amazon, Bol.com en Gorillas. 

Voor meer informatie:
Babe Foods
+31 (0) 203036006
[email protected]
www.babefoods.com