En Chocolate Symphony hazelnootpasta's nu zonder palmolie

Nieuw: La Vida Vegan Less Sugar

Tholen - Brinkers presenteert op de ISM in Keulen (30 januari tot en met 2 februari) verschillende nieuwe en vernieuwde producten. Zo is La Vida Vegan uitgebreid met drie varianten met minder suiker - La Vida Vegan Less Sugar. "Hiermee spelen we in op de groeiende trend en vraag naar minder suiker. Alle varianten bevatten 30% minder suiker en zijn gezoet met dadels. Er zijn drie heerlijke smaken: Hazelnoot, Witte Hazelnoot en Amandel. De producten zijn volledig veganistisch, zonder palmolie en gluten, Fairtrade en 100% biologisch gecertificeerd", vertelt Claudine Vrooijink namens de in Enschede gevestigde chocoladepastaproducent.

De nieuwe La Vida Vegan Less Sugar-lijn

En er is meer nieuws: de premium Chocolate Symphony hazelnootpasta's worden nu zonder palmolie geproduceerd. De drie smaken (witte hazelnoot-, duo hazelnoot- en bruine hazelnootpasta) zijn nu zonder palmolie verkrijgbaar en ze bestaan allemaal voor 20% uit de beste Italiaanse hazelnoten. "We gebruiken de beste Italiaanse hazelnoten die verkrijgbaar zijn, waardoor een diepe en rijke smaak ontstaat, perfect voor onze premium chocoladepasta's", aldus Claudine.

Van La Vida Vegan zal in de stand van Brinkers naast de reguliere pot van 270 gram ook de familiepot met een inhoud van 600 gram gepresenteerd worden. Deze biologische, veganistische, Fairtrade, palmolievrije en glutenvrije assortiment chocoladepasta's en zijn verkrijgbaar in zeven varianten. "La Vida Vegan wordt momenteel met succes vertegenwoordigd door een groot aantal exclusieve importeurs van over de hele wereld."

Claudine geeft aan dat het team van Brinkers erg uitkijkt naar de beursdeelname. "We zijn natuurlijk erg blij en enthousiast dat de ISM zal plaatsvinden, want we hebben het erg gemist om onze relaties te ontmoeten."

Voor meer informatie:
Claudine Vrooijink
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 AT Enschede
053 4282725
06 38331412
c.vrooijink@brinkers.com 
www.brinkers.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven