"Vrij stabiele factor in ons assortiment”

Marmelade ook in steeds meer Nederlandse keukenkastjes

Tholen - In Britse huishoudens is marmelade van oudsher haast niet weg te denken. In Nederland wordt het product ook steeds bekender en is het vaker terug te vinden in de keukenkastjes, vertelt Ilse Reitsma namens FZ Organic Food. "Onze sinaasappelmarmelade van Bionova is een vrij stabiele factor in het assortiment. Dit komt onder meer omdat je het overal voor kunt gebruiken. Zo is marmelade erg geliefd op geroosterd brood, bij of in gebak, appelflappen, desserts of als jus bij kip, eendenborst of varkensvlees. Het kan tevens dienen als suikervervanger, waar steeds meer vraag naar is."

Ze geeft aan dat voor de marmelade niet alleen vruchtvlees gebruikt wordt. "Marmelade wordt gemaakt van citrusvruchten. We gebruiken niet alleen het vruchtvlees, ook de schil. Dit zorgt voor de bitterzoete smaak en een andere structuur dan jam. De marmelade is gezoet met rietsuiker en verkrijgbaar in twee smaakvarianten: mild en bitter."

Onder het merk Bionova biedt FZ Organic Food gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. "Naast marmelade hebben we ook jam en groentespreads van Bionova. Evenals groenteconserven zoals bruine bonen, kikkererwten en zuurkool. En diverse smaakmakers zoals ketchup, grilsauzen, mayonaise, mosterd en saladedressing."

Voor meer informatie:
Ilse Reitsma
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
ilse@fzorganicfood.com 
www.fzorganicfood.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven