Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amanvida breidt Sonnentor gamma uit

Sonnentor verspreidt sinds 1988 met een aanstekelijk enthousiasme zijn passie voor biologische kruiden en specerijen. Met een vernieuwend kruiden- en theeassortiment kreeg dit Oostenrijkse merk internationale bekendheid. Ze breiden dag na dag hun gamma verder uit met producten die echt handig zijn of waar je net op zat te wachten. Nu ook in het Amanvida-gamma: kruiden in grootverpakking, Weense koffie, vegan snoep voor klein én groot en de echte Manuka honing.

Honing
Manuka honing
Manuka honing is een hele bijzondere honing omdat bijen hem van de manuka- of tea tree-struik halen. Hierdoor is zijn antibacteriële werking nog vele malen krachtiger dan bij gewone honing. De Manuka van Sonnentor heeft de hoogste activiteitsfactor van +25.

Manuka honing pastilles
Manuka honing is geliefd als verzachtend middel bij irritaties van de keel. Dit pakje met 8 honingpastilles is makkelijk mee te nemen onderweg. Sonnentor Manuka is van de hoogste kwaliteit.

Koffie
Weens koffiegenot met Milde Arabica koffie
Ervaar het typische Weense koffiehuisgenot met deze verrassend milde koffiemelange van biologische Arabica koffiebonen uit Nicaragua. Zacht met een nootachtig aroma. Ideaal voor cappuccino. Bonen (1 kilogram) + gemalen (1 kilogram)

Een pittige espresso met vleugje chocolade
Deze espresso van Sonnentor is een krachtige kleine met een volle smaak. Langzaam gebrande Arabica koffiebonen zorgen voor een sterk geroosterde noot met nuances van donkere chocolade. In hele bonen (500 gram en 1 kilogram) of gemalen (500 gram).

Afslanken met groene koffie
Groene koffie is een trendy drankje. Het is meer een thee van ongebrande koffiebonen. Deze bevatten heel weinig cafeïne, veel antioxidanten, polyfenolen en chlorogeenzuur dat helpt bij het afslanken. Het smaakt naar een weldadige kruidenthee en wordt ook gedronken voor het sporten.

Snoep
Yummie Yoghurt-fruitsnoep
Sonnentor combineert 6 fruitsmaken met yoghurt in deze gummifruitsnoepjes. Een verantwoord en lekker snoepje voor de kleintjes (en de groten). Zonder kunstmatige zoet- en smaakstoffen.

Fruitige gummibeertjes
Deze Sonnentor fruitbeertjes bevatten 7% vruchtensap van appel, vlierbes, zwarte bes en framboos en geen kunstmatige zoet- of smaakstoffen. 100% natuurlijk en biologisch.

Gummibeertjes met gember
Gemberfans kunnen hun hartje ophalen met deze pittige gummibeertjes van Sonnentor. Een vegan snoepje voor volwassenen. En ze zijn ook lekker in de thee als zoet-pikant accent.

Zachte vegan fruitsnoepjes
Met deze kleurrijke 'gummifruitjes' van Sonnentor geniet je van zoete sinaasappel-, bessen- en citrussmaken. Een vegan snoepje dat je graag deelt met vriendjes, als het zakje niet te snel op is.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Er zijn ook winkeldisplays beschikbaar. Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.  
 
Ook als particulier kan u terecht op de website van Amanvida.eu (online groothandel en webwinkel. Vandaag besteld, morgen geleverd).

Publicatiedatum: