Odin marktkraam op Boerenmarkt Almere

Met ingang van zaterdag 8 januari staat Odin met een droogwarenkraam op de wekelijkse biologische boerenmarkt op de Stadsboerderij in Almere. Odin heeft deze plek op de markt overgenomen van Casper Kromkamp van Ekoplaza Almere, die op 18 december voor de laatste keer op de markt stond.

Odin-collega Adriaan Helmus ordent alvast alle producten die meegaan naar de Boerenmarkt Almere

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de droogwarenkraam in volle gang. "We vinden het een eer dat we de kraam mogen overnemen, maar het is ook spannend. Er komt best veel bij kijken en het is voor ons natuurlijk een hele nieuwe tak van sport", aldus Merle Koomans van Odin.

"Welke producten neem je mee en hoe ga je ze goed maar ook slim presenteren? Je bouwt alles immers op voor een paar uur en daarna moet alles weer ingepakt worden. Maar ook: hoe doen we dat met de kassa? Want we willen het voor de Odin-leden mogelijk maken om op de markt net als in de Odin-winkels met ledenvoordeel boodschappen te doen. Dat betekent alleen wel dat alles scanbaar moet zijn en dat we niet zomaar een losse kassa neer kunnen zetten. We zullen de komende weken ongetwijfeld heel veel gaan leren en ons soms misschien wel even achter de oren krabben, maar we hebben er ook echt heel veel zin in!", zegt Merle lachend.

De Boerenmarkt Almere vindt elke zaterdag van 9:30 tot 13:00 uur plaats op Stadsboerderij Almere, Kemphaanpad 14 in Almere. Men kan er terecht voor biologische en biodynamische kaas, groenten en fruit, vlees, brood en banket en nog veel meer van lokale aanbieders. 

Voor meer informatie: info@odin.nl en www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven