Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alle fulfilment-partijen groeien en dat merken wij natuurlijk ook"

UniPharma gaat opslagcapaciteit verder uitbreiden

Tholen - 'UniPharma heit het nieuwe jaar in', met deze zin maakte de in Middelburg gevestigde groothandel duidelijk dat ze verder gaan uitbreiden. Hiermee krijgt UniPharma er nog eens 800 vierkante meter aan opslagcapaciteit bij. "De nieuwe hal wordt gebouwd op de plek van ons oude kantoor. De eerste paal is afgelopen maandagochtend de grond in gegaan", vertelt General Manager Jacco van Liere. De verwachting is dat de werkzaamheden begin mei afgerond worden. Hiermee is het gehele bedrijfsperceel aan de Heerlijkheidsweg benut.

De eerste paal ging maandag 3 januari de grond in. 

Vorig jaar is de derde verpakkingsmachine geïmplementeerd. UniPharma bespaart dankzij het overgaan naar papieren opvulmateriaal bij het opvullen van haar verzenddozen jaarlijks 24,6 ton plastic. Hier blijft het wat Jacco betreft niet bij. "We gaan in 2022 onder meer een aantal mechanisatieslagen maken. Daar zal in de loop van het jaar meer over bekend worden."

De laatste twee jaar is de afzet van UniPharma flink gegroeid, vertelt Jacco. "Het business-to-business stuk groeit goed. Er stappen nog steeds aardig wat winkels over naar ons concept Drogist Bewust Beter. Onze activiteiten van business-to-consumer groeien extreem hard. Alle fulfilment-partijen die hierin actief zijn groeien door en dat merken wij natuurlijk ook. Laat ik het zo zeggen: wij klagen niet."

Voor meer informatie:
UniPharma
Heerlijkheidsweg 20
4332 SN Middelburg
0118 434418
info@unipharma.nl 
www.unipharma.nl