Gefermenteerde knoflook met Kerst?

"Het zijn bizarre tijden die we doormaken. De ene ondernemer sluit zijn deuren, de ander kan het niet bijbenen zo hard het gaat. Amanprana ontwikkelde een aantal nieuwe producten die hun toepassing perfect hebben in de tijd waar we nu in beland zijn. Weerstand en immuunsysteem boosten zijn wat mij betreft de belangrijkste zaken om op de been te blijven. Hoe? Blijf in beweging, eet biologisch, ondersteun je systeem", aan het woord is Tim Spek, sales manager Nederland voor Amanprana.

Tim is er van overtuigd dat gefermenteerde knoflook een belangrijke bijdrage kan leveren aan het boosten van het immuunsysteem. "Ook tijdens het kerstdiner vervult deze zwartkleurige knoflook zijn taak. Haar smaak, decoratieve waarde en pure kracht maken het tot een must have in de keuken.
Amanprana heeft knoflookteentjes, knoflookpasta en knoflookpoeder."

2021 heeft als opvolging van een reeks nieuwe producten ook een bijpassende brochure gebracht, zo geeft hij aan. "De brochure bestaat uit 23 pagina's met filosofie, producten en toepassingen. De bekende mooie productfolder met kenmerkende olifant is weer terug in het winkelbeeld." Vraag een gratis exemplaar aan bij Tim Spek.

Voor meer informatie: tim.spek@noble-house.tk en www.amanprana.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven