Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nick Rosmolen over Natural temptation Sint is jarig-thee:

"Meer dan het dubbele van vorig jaar geproduceerd"

Bij Natural temptation hebben ze een Sintthee ontwikkeld. De Sint is jarig-thee is een specerijenthee met een bijzondere smaak. Nick Rosmolen vertelt namens producent Organic Flavour Company dat de thee elk jaar nog aan populariteit wint. "Doordat de thee biologische specerijen als kaneel, anijs, gember en kruidnagel bevat, heeft deze thee de heerlijke smaak van pepernoot. De 'Sint is jarig' is elk jaar weer een groot succes en we zien de laatste jaren een sterk toenemende trend in de populariteit van deze thee. Vorig jaar verkochten we zo veel dat we op het laatste moment geen voorraad meer hadden en klanten moesten teleurstellen. Daarom hebben we dit jaar meer dan het dubbele van vorig jaar geproduceerd om daarmee tot en met Sinterklaas genoeg voorraad te hebben om te kunnen verkopen."

Ook op social media komt de Sint is jarig-thee regelmatig voorbij, geeft Nick aan. "We zien op social media ontzettend veel leuke reacties van mensen die de thee cadeau geven, cadeau krijgen of verkopen in hun winkel of conceptstore. Kortom, de Sint is jarig is een heerlijke aanvulling op het Sinterklaas assortiment."

Ook voor de aankomende kerstdagen is door Natural temptation een speciale verwarmende thee samengesteld, namelijk de Merry X-mas. Nick: "Qua populariteit doet deze thee niet onder aan die van Sint is jarig. Samen met de Sintthee is het één van de meest verkochte hardlopers van ons assortiment. Op dit moment hebben we al meer verkocht dan tijdens de hele kerstperiode van vorig jaar."

De thee en kruiden van Natural temptation zijn biologisch, soms met een achterliggende boodschap, maar vooral met een bijzondere herkomst. "Onze ingrediënten komen namelijk van eerlijke projecten uit onder andere Vietnam en Egypte. In Vietnam groeit onze groene thee, maar ook lekkere specerijen zoals gember en steranijs. We komen bij de boeren en we ondersteunen ze met de juiste begeleiding. Dit waarborgt een zekere toekomst voor de boeren en levert eerlijke producten op."

De producten van Natural temptation zijn zakelijk te bestellen via deze pagina

Voor meer informatie: n.rosmolen@ofc.nl en www.naturaltemptation.eu 

Publicatiedatum: