"Ook met dit product kan ik de lokale boer steunen"

Bio-appelsap van de tap nieuw bij Flor y Sabor

Tholen - Sinds anderhalve maand biedt Flor y Sabor ook biologisch appelsap aan. Het pure biologische appelsap is verkrijgbaar in een 3 liter-verpakking, voorzien van een tap. "De eerste restaurants schenken dit biologische appelsap inmiddels al aan hun gasten", vertelt Michiel Drijver, die het appelsap van de tap ook al toonde in de stand van Flor y Sabor op de Vakbeurs Foodspecialiteiten die eind september in Houten werd gehouden.

We kennen Flor y Sabor tot nu toe vooral van de olijfolie. Door middel van een adoptieproject ondersteunt Flor y Sabor diverse olijfboeren. Michiel ziet de nodige raakvlakken tussen appelsap en olijfolie: "Door appelsap aan te bieden wil ik ervoor zorgen dat echte bio-appelsap niet vermengd wordt door grote partijen zoals bijvoorbeeld de supermarkten, zoals ook vaak met olijfolie gebeurt. Flor y Sabor gelooft in goede kwaliteitsproducten en ook met dit product kan ik de lokale boer steunen."

Michiel werkt voor het appelsap samen met een lokale bio-appelteler. "Onze appels zijn met liefde voor de natuur door een lokale Nederlandse appelteler uitgezocht. Er worden twee biologische appelsoorten voor gebruikt: Santana en James Grieve. Dit sap wordt zonder toevoegingen vers geperst, met behoud van alle vitaminen, antioxidanten en mineralen."

Voor meer informatie:
Michiel Drijver
Flor y Sabor
Rivium Westlaan 19
2909 LD Capelle aan den IJssel
+31 (0)6 47408050
info@flor.eco 
www.flor.eco 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.