Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Great Taste Awards voor Royal Green Beautiful Turmeric en Love & Happiness

Royal Green Beautiful Turmeric en Love & Happiness zijn beloond met een Great Taste Award ster. Great Taste Awards 2021, georganiseerd door de Guild of Fine Food in het Verenigd Koninkrijk, heeft haar sterren voor 2021 uitgedeeld. "De Great Taste Award wordt beschreven als de 'Oscar' van de voedselwereld. We zijn dan ook trots om weer twee extra sterren in ontvangst te mogen nemen, één voor onze Beautiful Turmeric en één voor onze Love & Happiness thee", vertelt Roy Jongens.

Samen met de vier andere Great Taste Awards in 2019 en 2020 (Royal Green Sweet Dreams, Royal Green Golden Turmeric Chai, Royal Green Relax en Royal Green Clean), heeft Royal Green sinds haar introductie in 2019 al zes onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. "Royal Green Love & Happiness en Beautiful Turmeric: Welkom bij de sterren collectie!"

Het jurycommentaar Royal Green Beautiful Turmeric kruideninfusie: "Een gebalanceerde melange waarin de bitterheid van de kurkuma wordt gecompenseerd door de citroen en de zwarte peper een zachte warmte geeft aan het eind. Een rijke verwarmende melange, met veel diepte van de kurkuma. De zwarte peper zorgt voor een zachte warmte. Goed uitgebalanceerde en doordacht gecombineerde ingrediënten."

Het jurycommentaar Royal Green Love & Happiness thee: "Een zacht aromatische, heldere, gouden infusie. Het is een slimme melange, met een tanninerijke basis van de zwarte thee die winderigheid voorkomt, zelfs van de lavendel, die misschien wel het meest merkbaar is van de componenten, afgezien van de kamille. Hoewel geen enkel element de boventoon voert, is de melange goed afgerond, verwarmend en aangenaam. Alle ingrediënten samen geven een zachte en aangename smaak waarbij het kamille karakter uit de melange naar voren komt. Het is een goed uitgebalanceerde melange."

Advies consumentenprijs: 3,29 euro (per 16 theezakjes)

Voor meer informatie: info@frenchtop.com en www.royal-green.eu 

Publicatiedatum: