Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeven soepen vol groenten

Nieuw in het soepenschap: Allos Soup

Nederlanders zijn soepeters. Zeker wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen, verwarmen we ons graag aan een kop soep. Allos, bekend van haar groentenspreads, is op deze behoefte ingestapt en introduceerde eind augustus een reeks van zeven smaakvolle soepen boordevol groenten. "Onze consumenten maken graag zelf een kom soep, maar in de drukte van alledag is het ook fijn om een gezond en makkelijk alternatief te hebben", aldus Rob Persoon.

De soepen zijn er in de varianten Vijf Groenten, Pompoen-Wortel, Tomaat-Basilicum, Rode linzen - Tomaat, Chili Sin Carne, Protein Bowl en Erwten.

De soepen van Allos (onderdeel van Wessanen Benelux) zijn vegetarisch, biologisch en zijn bereid met uitsluitend groenten, waardoor ze smaken alsof je ze zelf in je keuken hebt gemaakt.

Een portie
De soepen zijn verkrijgbaar in een handige 1-persoons portie, waardoor ze ook ideaal zijn voor de lunch. Met 1 pot soep heb je je voorgeschreven dagelijkse portie groenten binnen.

De soepen van Allos zijn verkrijgbaar bij biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland. De adviesprijs is € 2,99. per verpakking (350g/ml)

Voor meer informatie:
Wessanen
Rob Persoon
rob.persoon@wessanen.com 

Publicatiedatum: