Zeven soepen vol groenten

Nieuw in het soepenschap: Allos Soup

Nederlanders zijn soepeters. Zeker wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen, verwarmen we ons graag aan een kop soep. Allos, bekend van haar groentenspreads, is op deze behoefte ingestapt en introduceerde eind augustus een reeks van zeven smaakvolle soepen boordevol groenten. "Onze consumenten maken graag zelf een kom soep, maar in de drukte van alledag is het ook fijn om een gezond en makkelijk alternatief te hebben", aldus Rob Persoon.

De soepen zijn er in de varianten Vijf Groenten, Pompoen-Wortel, Tomaat-Basilicum, Rode linzen - Tomaat, Chili Sin Carne, Protein Bowl en Erwten.

De soepen van Allos (onderdeel van Wessanen Benelux) zijn vegetarisch, biologisch en zijn bereid met uitsluitend groenten, waardoor ze smaken alsof je ze zelf in je keuken hebt gemaakt.

Een portie
De soepen zijn verkrijgbaar in een handige 1-persoons portie, waardoor ze ook ideaal zijn voor de lunch. Met 1 pot soep heb je je voorgeschreven dagelijkse portie groenten binnen.

De soepen van Allos zijn verkrijgbaar bij biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland. De adviesprijs is € 2,99. per verpakking (350g/ml)

Voor meer informatie:
Wessanen
Rob Persoon
rob.persoon@wessanen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven