Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook een rosé

Wijnserie Topo Verde is terug

De biologische wijnserie Topo Verde is weer terug. Geheel gerestyled en nu ook met een rosé. "Met een topwijnmaker uit La Mancha hebben we een mooie serie spannende serie biologische rood, wit en rosé neergezet die een verkoopprijs kent van 3,99 per fles en 3 voor 11,00 euro", vertelt Ramon van Huffelen namens Natrada. De rode wijn is een 100% tempranillo, de witte 100% verdejo en rosé 100% garnacha. "Spannende wijnen die uiteraard uitvoerig getest zijn door Natrada's registervinoloog en een testpanel. Kenners zeggen: 'Dat je voor deze prijs nog weer een stap hoger kunt en dat de kwaliteit uniek te noemen is'."



Ramon vertelt dat Natrada ooit een serie had met het kenmerkende molletje. "Deze was uitermate succesvol, maar kon door omstandigheden niet meer geleverd worden. Nu hebben we een nieuwe leverancier gevonden die een rood, wit en rosé voor ons wist te maken die een uitzonderlijk hoge kwaliteit kent. Dat we deze wijn ook nog eens weg kunnen zetten voor deze lage prijzen is werkelijk prachtig."

De wijnen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en liggen vanaf half september in de winkel. Ramon van Huffelen: "Uiteraard gaan we deze wijnen goed promoten en krijgt de winkelier er mooie presentatieposters en stoepbordposters bij, zodat consumenten extra snel tot hun eerste aanschaf over kunnen gaan."

Topo verde rood
Intens rood met paarse reflecties door zijn jeugdigheid. Rijp rood fruit boeket; pruimen, aalbes en noten eindigend met cacaotonen. Zachte en smakelijke tannines met aardbei. Past bij pasta met rode sauzen, (gebraden) vlees (lam, kalf, varken en rund), riviervis, stoofschotels, vleeswaren, zachte kaas.

Topo verde wit
Fris, vol, goed in balans en goede zuren met rond karakter. Lichtgroene tinten met een fruitig boeket dat doet denken aan citroen, pruimen en peer. Kruidige hints als hooi en venkel. Een zijdezacht afdronk. Past bij witte vis, gestoomde zeevruchten zoals mosselen, kokkels of kokkels, salades van rijpe tomaten, wit vlees, kip, verse kaas, gerookte vis en gemarineerde gerechten.

Topo verde rosé
Sterk karakter met een kruidige neus en fruit. Harmonieuze smaak met body, vol persoonlijkheid. Past bij wit vlees met gekruide sauzen, eend, alle soorten kaas, complexe salades, risotto's, pasta's met wit vlees, champignons, groenten en koud vlees als voorgerechten.

Voor meer informatie:
Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
+31 (0)55 5337799
informatie@natrada.nl 
www.natrada.nl 

Publicatiedatum: