"Als je met z'n allen biologisch wilt eten, eet je minder vlees"

Biologische Slagerij Van Vught gaat in nieuw pand verder als eetwinkel ONS

Tholen - Biologische Slagerij Van Vught heet vanaf nu ONS. Vandaag is de compleet nieuwe winkel aan Groest 3 in Hilversum voor het eerst open. Niet alleen de locatie is veranderd, zo geeft Marion van Vught aan. "Het gaat om een hele nieuwe eetwinkel, waar we onder meer ook maaltijden en verse broodjes verkopen. Eigenlijk is nu alles wat met lekker eten te maken heeft, bij ons te vinden", aldus Marion.Bijzondere samenstelling team
Het nieuwe pand aan het marktplein ligt hemelsbreed slechts 300 meter van het oude pand aan de Bussumerstraat 50 vandaan. Daar was de afgelopen 32 jaar de biologische slagerij gevestigd. "Mijn man is 11 jaar geleden heel onverwachts overleden en ik heb vervolgens besloten om door te gaan. Ik vond het altijd al hartstikke leuk om te doen. De samenstelling van ons huidige team is heel bijzonder. Sinds 3 jaar werk ik samen met mijn compagnon John Kooijman. Zijn vrouw en dochter zijn inmiddels ook werkzaam bij ONS. De dochter van John besloot uiteindelijk dat ze toch graag slager wilde worden en is nu als slager actief hier. Al mijn kinderen hebben hun zaterdagbaantje hier gehad. De oudste raakte bevlogen, zij gaat de maaltijden doen. De andere dochter en zoon zijn ook nog volop betrokken, zeker bij deze transformatie. Echter deze opsomming is pas compleet nadat ik je verteld heb dat onze slager Ben al vanaf zijn 15e jaar betrokken is bij ons bedrijf. Hij is nu 29. Ben is eigen, regelmatig denken klanten dat hij mijn zoon is en daar ben ik trots op. ONS kan dus met recht een familiebedrijf genoemd worden."ONS?
Na 32 jaar is de bio-slagerij dus compleet getransformeerd. "In het nieuwe logo verwijzen we nog wel naar de slagerij. Onze roots waar we trots op zijn gecombineerd met nieuwe ontwikkelingen. We willen met deze uitstraling iedereen mee krijgen in ons nieuwe avontuur. ONS staat niet alleen voor 100 gram vlees of vleeswaren, maar ook voor 'Onze Nieuwe Slagerij', 'Onze Nieuwe Smaak' en 'Onze Nieuwe Samenstelling'.

Hier is goed te zien dat de toonbank hartvormig is. 

Met ONS komt echt een droom uit voor Marion, zo geeft ze aan. "De visie waar ik al die jaren mee rondliep komen hierin tot uiting. Hier gaat m'n bloed sneller van stromen. 'Wij heten over een tijdje geen slager meer', zei ik al lange tijd. Want als je met z'n allen biologisch wilt eten, eet je minder vlees. We kijken over grenzen heen en besloten onszelf door te ontwikkelen. Zo zijn we al een tijd bezig met vegan producten en ontwikkelen we samen met 'Van Die Vegans' veganistische lekkernijen. En ja gewoon in onze worstmakerij."ONS bestaat uit één grote ruimte. In het midden staat een eiland van toonbanken in de vorm van een hart. Ook zijn er statafels neergezet waar klanten een broodje en kopje koffie (klimaatpositieve koffie van Peeze) kunnen nuttigen. Buiten is een klein terras ingericht. "We verkopen bijzondere biologische producten, gaan echt voor de delicatessen." Met dit nieuwe concept hopen Marion en John ook een nieuw publiek aan te spreken. "Hiermee willen we ook de volgende generatie bereiken."

Biologische delicatessen
Marion heeft tot slot nog een verzoekje: "We zijn altijd op zoek naar unieke biologische delicatessen. Alles wat bijzonder is, is welkom. Fantastische chocolade, groente op zuur, tapas, noem maar op... Leveranciers hiervan nodigen we uit om hierover via de mail contact met ons op te nemen."

Voor meer informatie:
Marion van Vught
ONS
Groest 3
1211 CX Hilversum
06 18985643
info@biologischeslagerij.nl 
www.biologischeslagerij.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven