Nieuwe Porto Muiños biologische zeewierproducten

Your Well, the Seaweed Company introduceert een aantal nieuwe producten van het Spaanse merk Porto Muiños. 

In aanvulling op de succesvolle 25 gram doosjes biologische dulse, kombu en 3-zeewierenmix zijn er nu ook 25 gram doosjes biologische wakame (ideaal voor salades) en sea moss (te gebruiken als bindmiddel, zoals Iers mos).

Tevens komen er 3 semi-verse producten in glas bij: Zeespaghetti met jonge knoflook scheuten, wakame en een chimichurri zeewiersaus. Porto Muiños heeft nu bovendien een biologische infusie met rooibos, valeriaankruid, sinaasappelschil, fucus (blaaswier) zeewier en oranjebloesem. Met een lichte, diepe smaak en een delicaat en citrus fris aroma, zorgt het voor een ontspannen gevoel.

Als laatste introduceert Your Well een mooi en krachtig alternatief voor zout: Codium (vitwier) poeder. In handige potjes van 20 gram kan dit product vele gerechten verrijken met een intense mariene smaak, zonder toegevoegd zout.

Mogelijkheden
"Porto Muiños innoveert al meer dan 25 jaar met zeewier", aldus Kees Boender directeur van Your Well. "Zeewier biedt zo veel mogelijkheden en Porto Muiños weet als geen ander deze mogelijkheden te benutten. Wij zijn daarom blij dat wij als exclusieve distributeur van dit merk in Nederland en België mogen zijn. Geïnteresseerden sturen wij op aanvraag graag een monster toe om kennis te maken met de nieuwe producten. Verheugend is ook dat steeds meer producenten experimenteren een werken met zeewier in hun producten. Speciaal voor hen zijn er bij Your Well grootverpakkingen van 10 verschillende zeewieren verkrijgbaar, in verschillende vormen, volledig en biologisch gecertificeerd."

"Zeewier is langzaam maar zeker op weg om een vaste waarde te worden in het Europese voedsel aanbod", volgens Kees. "De vele publiciteit en ook de diverse gepubliceerde kookboeken over zeewier de afgelopen periode zijn daar mooie voorbeelden van."

Voor meer informatie:

Kees Boender
Your Well
Marconiweg 55
3225 LV Hellevoetsluis
0181 375108
info@yourwell.nl  
www.yourwell.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven