"Onze Kombucha's bevatten heel weinig restsuiker en een licht bruisje"

Mattisson heeft 4 biologische, dubbel gefermenteerde Kombucha's in het assortiment. Kombucha wordt gemaakt van verse thee, rietsuiker en een levend ferment. "Door het speciale proces van fermenteren bevatten onze Kombucha's heel weinig, minder dan 0,3 gram, restsuiker en een licht bruisje. Deze hoeveelheid restsuiker is uniek in het huidige aanbod van kombucha's op de markt", vertelt Mathilde Elink namens Mattisson.

Uitzondering is de Kombucha Green Tea Balance die op rijstsiroop is gefermenteerd en daardoor geen bruisje meer bevat. "De Kombucha's bevatten levende probiotische stammen, oftewel goede darmbacteriën. Deze bacteriën vormen een belangrijk onderdeel van je darmflora. Verfrissende én gezonde drankjes dus!"

De vier varianten zijn:

  • Rooibos & Rosemary
  • Green Tea - Balance
  • Ginger & Macha
  • Green Tea & Blossom

Voor meer informatie:
Mathilde Eldink
Mattisson Healthcare
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
030 6017378
mathilde.eldink@mattisson.nl 
www.mattisson.nl 


Publicatiedatum:
© /



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven