Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Heus neemt Coppens Diervoeding over

Koninklijke de Heus heeft overeenstemming bereikt met de familie Coppens over de overname van Coppens Diervoeding. Coppens beschikt in Helmond over een moderne diervoederfabriek met een capaciteit van 400.000 ton. Het bedrijf levert aan de varkens- en vleeskuikensector.

Coppens Diervoeding in Helmond.

De overname past in de ambitie van De Heus om haar productie in Nederland te flexibiliseren en -capaciteit uit te breiden en daarmee verdere groei mogelijk te maken. De voorgenomen transactie moet nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteit ACM.

Coppens Diervoeding  werd opgericht in 1925. Vanaf 2018 participeerde het bedrijf in Swinco, een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van nutritionele concepten en producten binnen de pluimvee- en varkenshouderij.

Door de overname van Coppens ziet De Heus haar productiecapaciteit toenemen. Inclusief de nieuw verworven fabriek in Helmond, beschikt De Heus over 10 diervoederfabrieken in Nederland. 

Voor meer informatie: 
De Heus Voeders
+31 (0)318 - 675 500
info@de-heus.nl
www.de-heus.nl

Publicatiedatum: