Vezels en goede vetten in nieuwe Abrikoos & Notenreepjes

De Kleine Keuken heeft een nieuw product op de markt gebracht: Abrikoos & Notenreepjes. 

De Kleine Keuken ontwikkelt en introduceert ten minste zes nieuwe producten per jaar. "We kijken naar het schap, welke goede producten missen nog? Maar ook naar de tekorten van kinderen tussen de 6 maanden en 3 jaar. Dat gaat bijvoorbeeld om vezels en gezonde vetten", licht de producent toe. De Abrikoos & Notenreepjes zijn rijk aan vezels door de gedroogde abrikozen en bevatten goede vetten uit noten.

Verder zijn de reepjes 100% biologisch, een bron van calcium, rijk aan vezels, rijk aan ijzer en gemaakt zonder sulfiet. Aan de verpakking is veel zorg besteed. "Belangrijk, want zo weten we zeker dat kinderen niet alleen het goede van gedroogd fruit en noten binnenkrijgen, maar dat ze ook nog eens heel veel zin hebben om het op te eten."

Voor meer informatie:
De Kleine Keuken
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz
06 52023074
hallo@dekleinekeuken.com
www.dekleinekeuken.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven