Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pascal Depuydt, Veggiebel:

"Deze biologische instant bouillons voldoen aan de eisen van de consument"

Veggiebel heeft vijf instant biologische bouillons op de markt gezet. "Er is heel veel interesse in onze producten omdat ze voldoen aan alle huidige eisen van de consument. Met name: suikervrij, soja-vrij, glutenvrij, vegan en biologisch", licht CEO Pascal Depuydt toe. "De bouillons zijn behalve als bouillon ook ideaal om te gebruiken als basis voor saus." 

Het biologisch assortiment bestaat uit vegan No-Beef, vegan No-Chicken, vegan Mushroom Bouillon, vegan Vegetable bouillon. Meest recent werd daar de Vegan Mee Kati Lao bouillon aan toegevoegd, een Thaise instant bouillon.

De Mee Kati Lao bouillon is ook in een biologische variant beschikbaar.

Pascal Depuydt is een voormalig slager die veganist werd. Inmiddels produceert hij met Veggiebel uitsluitend veganistische en glutenvrije sauzen, smeersels en bouillons. Hij levert zowel aan de retail als aan de food service. Het bedrijf heeft klanten in Europa en daarbuiten.

Voor meer informatie:
Veggiebel
info@veggiebel.com
www.veggiebel.com

Publicatiedatum: