Pascal Depuydt, Veggiebel:

"Deze biologische instant bouillons voldoen aan de eisen van de consument"

Veggiebel heeft vijf instant biologische bouillons op de markt gezet. "Er is heel veel interesse in onze producten omdat ze voldoen aan alle huidige eisen van de consument. Met name: suikervrij, soja-vrij, glutenvrij, vegan en biologisch", licht CEO Pascal Depuydt toe. "De bouillons zijn behalve als bouillon ook ideaal om te gebruiken als basis voor saus." 

Het biologisch assortiment bestaat uit vegan No-Beef, vegan No-Chicken, vegan Mushroom Bouillon, vegan Vegetable bouillon. Meest recent werd daar de Vegan Mee Kati Lao bouillon aan toegevoegd, een Thaise instant bouillon.

De Mee Kati Lao bouillon is ook in een biologische variant beschikbaar.

Pascal Depuydt is een voormalig slager die veganist werd. Inmiddels produceert hij met Veggiebel uitsluitend veganistische en glutenvrije sauzen, smeersels en bouillons. Hij levert zowel aan de retail als aan de food service. Het bedrijf heeft klanten in Europa en daarbuiten.

Voor meer informatie:
Veggiebel
info@veggiebel.com
www.veggiebel.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven