Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Petit&Jolie Calendula Balsem

Het gamma van Petit&Jolie is vanaf nu uitgebreid met een Calendula Balsem. Een balsem die speciaal is ontwikkeld voor de geïrriteerde en schrale huid, zoals tepelkloven en luieruitslag. De balsem is - net als alle andere producten van Petit&Jolie - gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en bevat geen parfum.



"Calendula of goudsbloem staat al duizenden jaren bekend om haar fantastische herstellende vermogen. Naast calendula bevat de balsem ook 'wonderolie', een olie met vitamine E en wolvet, die de huid verzacht", vertelt Esther Keddeman.

De producten van Petit&Jolie worden gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Esther: "Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen, maar ook geschikt voor volwassenen. Onze producten zijn BDIH gecertificeerd en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische ingrediënten. Ze zijn goed voor de kwetsbare babyhuid én goed voor de natuur."



Petit&Jolie is er voor baby's, kinderen en ouders die graag genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft en dit ook graag in stand willen houden. "Want wat puur is wil je puur houden."

Voor meer informatie:
Esther Keddeman
Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht
[email protected] 
www.petitetjolie.nl 

Publicatiedatum: