Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bradley's breidt bio-assortiment uit met premium losse thee

Het theemerk Bradley's breidt haar biologische assortiment verder uit met premium losse thee. Naast het aanbod van verschillende varianten verpakte thee, waaronder de kleurrijke Piraminis en de populaire Favourites lijn, is dit een logische vervolgstap.

"We zien dat losse thee steeds meer gewaardeerd wordt. Men neemt de tijd om echt te genieten en wil iets anders dan wat er thuis in de voorraadkast staat. De premiumlijn is dan ook volledig in lijn met de laatste trends", aldus Timothy Nuijen (Brand Manager bij Axxent Masters in Tea). De bio-gecertificeerde range heeft uiteenlopende smaken, zo geeft hij aan. "Van een mooie Green tea Sencha tot een verrassende Ginger & Aronia berry. Hiermee heeft hét Engelse theemerk, met moderne twist, een passende smaak voor elke zaak."

Van links naar rechts: Ginger & Aronia Berry, Green Tea Tonka, Apple & Citrus en Black Tea Assam.

De stoere kraft zak met kleurrijk label geeft zowel een natuurlijke als frisse uitstraling. De herkenbare cijfers die op elke verpakking van Bradley's staan verwijzen naar de specifieke smaak.

Bradley's heeft een compleet aanbod voor de horeca en is niet verkrijgbaar in supermarkten. Alle productlijnen zijn 100% natuurlijk, garanderen een rijke smaakbeleving en zijn voorzien van het Fairtrade keurmerk. Ter ondersteuning zijn accessoires beschikbaar zoals theekisten, glaswerk en thee menukaarten.

Voor meer informatie:
info@bradleys.com 
www.bradleys-tea.co.uk 
www.masters-in-tea.com 

Publicatiedatum: