Lomme Primeurs

Een nieuwe speler op de markt voor biologische groenten en fruit

Lomme Primeurs is opgericht in 1995 en gevestigd op de groothandelsmarkt van Lomme, nabij het Franse Lille. Het bedrijf is, behalve handelaar in Franse, lokale versproducten, ook een importeur van verschillende soorten groenten en fruit uit diverse landen. Nu richt het bedrijf zijn pijlen op de Nederlandse markt.

Op dit moment is het aanbod van Lomme Primeurs verdeeld over 5000 m2 koelcellen en zijn de producten in drie categorieën te verdelen: de op conventionele wijze geteelde Premium producten, de op conventionele wijze geteelde Cœur de Gamme producten en de – uiteraard op biologische wijze geteelde – Bio producten (sinds 2016). Al vanaf het begin is er voor gekozen om te focussen op de kwaliteit en de smaak van de producten.

Kopers en verkopers
Lomme Primeurs is een groothandel waarbij de kopers ook de verkopers van hun eigen producten zijn, een kort en consistent assortiment. Elke verkoper is dus automatisch een specialist, een expert op het gebied van een aantal eigen producten en op het gebied van een aantal eigen markten.

Gespecialiseerd in groenten en fruit, maar ook in biologische levensmiddelen, werkt het bedrijf nauw samen met zorgvuldig geselecteerde telers uit de regio, om kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden. De klanten zijn onafhankelijke handelaars: eigenaren van gespecialiseerde groentewinkels, markten, delicatessenzaken en onafhankelijke multi-verswinkels. Onder de klanten bevinden zich bovendien enkele onafhankelijke supermarkten.

Lomme Primeurs Bio nodigt klanten uit om de diverse producten ter plaatse te ontdekken (verkoop ter plaatse), maar past zich daarbij aan alle aankoopmethoden van die klanten aan: per telefoon, via WhatsApp, per e-mail en zelfs via een e-commercesite.

Voor meer informatie:
Lomme Primeurs Bio 
+33 3 20 08 11 08
marketing@lomme-primeurs.com
www.lomme-primeurs.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven