Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clipper Teas introduceert eerste biologische hennepinfusies

Clipper Teas, het natuurlijke en biologische theemerk dat eigendom is van Ecotone UK, lanceert zijn eerste range biologische hennepinfusies. De range bestaat uit de twee theëen: Clipper Organic Karma Mama Hemp en Clipper Organic Groovy Ginger Hemp (aanbevolen verkoopprijs: € 2,80/verpakking van 20 theezakjes).

De range is nu verkrijgbaar in geselecteerde natuurvoedingswinkels, via amazon.co.uk en clipper-teas.co.uk, en is ontwikkeld om een kalmerende, zelfverzorgende infusie te bieden met functionele, natuurlijke ingrediënten.



Clipper Organic Karma Mama Hemp is op smaak gebracht met hennepzaad, kamille, lavendel, citroenmelisse en Tulsi. De Organic Groovy Ginger Hemp maakt gebruik van hennepzaad en verwarmend gemberextract, naast citroengras en kamille. Beide varianten zijn vol van smaak en leveren volgens de producent een ontspannende 'hug in a mug'.

Om zich te kunnen onderscheiden in het segment van hennepthee, maakt de producent voor deze melanges gebruik van hennepzaad dat normaliter wordt weggegooid bij de hennepproductie. In tegenstelling tot hennepbladeren, die een sterke, grassige smaak hebben, heeft hennepzaad geen specifieke smaak. Dit stelt Clipper in staat om het zaad te mengen met zorgvuldig vervaardigde plantaardige ingrediënten om de kenmerkende Clipper smaakervaring te leveren, terwijl de natuurlijke voordelen van de ingrediënten worden benut.

Ale theezakjes zijn ongebleekt, niet genetisch gemodificeerd en gemaakt van biologisch afbreekbaar, plantaardig materiaal.

Bryan Martins, marketing- en categoriedirecteur van Clipper Teas bij Ecotone UK, zegt: "Functionele ingrediënten zoals hennep zijn in populariteit gestegen bij consumenten die op zoek zijn naar ontspanning en willen profiteren van de natuurlijke gezondheidsvoordelen. In een periode van veel stress en angst wilde Clipper een kalmerend drankje creëren waar klanten van konden genieten. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe hennep-innovaties het goed zullen doen bij de Health Food-klanten en in de smaak zullen vallen bij diegenen die geïnteresseerd zijn in ethische en duurzame merken."

Over Clipper
Als onderdeel van de Ecotone UK-familie zet Clipper zich in voor het gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten en duurzame processen die de biodiversiteit beschermen en in stand houden. Het merk heeft een breed assortiment theeën, variërend van zwarte thee, groene thee, decaf, infusies en witte thee, die worden gemengd en verpakt in de theefabriek van het bedrijf in Beaminster, Dorset. Clipper is het eerste Fairtrade theebedrijf in het Verenigd Koninkrijk en exporteert zijn ethische en biologische thee naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Publicatiedatum: