Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook nieuw: de specialty Dutch mints verpakking

XL mints voor het thuiswerken in coronatijd

Tholen - Max's Mints breidt zijn assortiment uit. Naast de al bestaande 'pocket pack' (een plat schuifblikje met een inhoud van 14 gram) en 'bag pack' (het basis assortiment blikje dat 35 gram bevat) lanceert het mint merk deze week ook de 'table pack'. Floor van der Steen, de zus van Max en medeoprichter van Max's Mints: "Deze nieuwe verpakking met XL mints in een XL blikje is ideaal voor alle thuiswerkers tijdens coronatijd. Zet het blikje op je bureau, zodat het je af en toe weer even van frisse moed kan voorzien. Max's Mega Mints zijn bedoeld voor onze extra grote fans." Het table pack is verkrijgbaar in twee smaken: Menthol en Ginger.



Floor vertelt dat ze met deze introductie voor elke mint fan en ieder gebruiksmoment een geschikt formaat blikje pepermunt in het assortiment hebben. "Max's Mints wil retailers helpen aan een kassa assortiment dat er niet alleen goed uitziet, maar ook goed gemaakt is. Het kwartje begint te vallen, steeds meer retailers zien in dat 'goed doen' niet alleen de aarde helpt, maar ook good business op kan leveren. Mits verpakt in een aantrekkelijk jasje, en dat is waar Max's Mints in het spel komen. Ondanks dat de mints nog relatief onbekend zijn, kunnen ze in de winkel gemakkelijk mee komen met de gevestigde merken. De consument is namelijk al lang op zoek naar de producten van de toekomst", aldus Floor.



Nog meer nieuws
En er is meer nieuws. Ook nieuw is namelijk de specialty Dutch mints verpakking. In dit typisch Hollands ogende blikje zitten mintjes met de al bestaande Mentholsmaak. "Dit specialty blikje is dé nieuwe meenemer voor alle favoriete toeristen hotspots en rondom oranje momenten, zoals Koningsdag en het EK."



Max's Mints zijn verkrijgbaar in 6 smaken; Menthol, Spearmint, Ginger, Lemon, Liquorice en Coffee. Start je met de nieuwe blikjes XL MegaMints, dan ontvang je er deze maand nog een gratis displaydoosje met proefmonsters bij.

Voor meer informatie:
Floor van der Steen
Max's Mints
+31(0)6 16179492
Floor@maxsmints.com 
www.maxsmints.com