Olive Oil Company viert tienjarig jubileum

Het begon op het Griekse eiland Thassos, waar met liefde en respect voor de natuur de zuiverste olijfolie wordt gemaakt van de zeldzame Throuba olijf. Nadat Conchita Dubbeld in 2011 het ‘Griekse Goud’ met de prachtige delicate smaak ontdekte, wilde zij dit natuurlijk met iedereen delen en naar Nederland halen. En zo geschiedde… 2011 werd het startjaar van de productie én import van Pure Olive Oil.

In 2015 deed compagnon Ruth van den Berg haar intrede in Olive Oil Company. Conchita en Ruth delen hun passie voor (h)eerlijk en gezond eten, maar ook de betrokkenheid bij iedere stap van het proces. Ze gaan alleen voor sublieme kwaliteit olijfolie en volgen hun product nauwlettend van olijfboer tot bord. Nu, tien jaar later staan ze met nog veel passie en plezier aan het roer van hun bedrijf.

Inmiddels importeert Olive Oil Company twee topkwaliteit Griekse extra vergine olijfoliën: het mooie delicate Pure Olive Oil uit Thassos en sinds 2015 Prime Olive Oil-BIO, een heerlijke frisse biologische én PDO-gecertificeerde olijfolie uit Kreta.

Dankbaar
Dankbaar zijn ze voor de jarenlange fijne samenwerking met chefs, ondernemers, groothandels, fijnproevers, vrienden en familie. “Velen zijn ‘Smaakmakers’ van het eerste uur en we zijn er trots op dat onze olijfolie na 10 jaar nog steeds de mooiste gerechten mag verrijken. Onze Griekse partners zijn goud waard, want zij hebben ons alle kneepjes uit het olijfolie ‘vak’ geleerd. Maar, in het bijzonder, bedanken wij onze ambassadeur Paul Fagel/SVH Meesterkok voor de leerzame en liefdevolle samenwerking”.

In dit jubileumjaar zet Olive Oil Company een aantal trouwe klanten en ‘Smaakmakers’ in het zonnetje. “We hebben geweldige acties, cadeaus en we blikken terug op mooie momenten. Wij vieren het gehele jaar feest ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum.”

 Voor meer informatie:
Olive Oil Company B.V.
info@oliveoilcompany.eu
www.oliveoilcompany.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven