Bonvita kan ook in seizoensassortiment snel schakelen

"We leveren nog steeds paasproducten aan winkels"

"Volgend op Valentijn maakt Bonvita ook van de Pasen een groot verkoopsucces”, vertelt Erik van Luyn namens het in Tiel gevestigde bedrijf. "Verrassende producten, mooie simpele verpakkingen, lekkere chocolade en alles vegan. Dat is het verkooprecept van het Bonvita seizoenassortiment."

Voor winkeliers blijkt het ook belangrijk dat ze kunnen nabestellen. "In de productie werkt het heel simpel. We hebben 3 tempereermachines staan, 1 voor puur, 1 voor vegan wit en 1 voor rijstmelkchocolade. Uit deze apparaten stroomt altijd chocolade en het maakt niet uit welke vormen er onder gehouden worden. Is er weer vraag naar paaseitjes, dan houden we de halve eivormen eronder. Eventueel decoreren met framboos of kokosrasp of twee vormen tegen elkaar aanklappen voor hele eitjes. Op deze manier leveren we nog steeds paasproducten aan winkels."

Het assortiment bestaat uit tabletten met paasdecoraties, zoals halve witte eitjes op een bruin tablet. Eén van de chocolatiers is zeer bedreven in het tekenen van een paashaas op een tablet. "Dit doet ze heel behendig met een spuitzak gevuld met vloeibare vegan witte chocolade. Bonvita heeft maar 1 artikel met gestanioleerde eitjes, het liefst verkopen we eitjes zonder dat extra zilverpapiertje, dat is ambachtelijk en scheelt weer verpakkingsmateriaal."

Nieuw dit jaar zijn de praline eitjes. "Hier kregen we bijzonder veel complimenten over, deze zachte hazelnootvulling combineert perfect met het chocoladeomhulsel. We hadden dit jaar al 32 verschillende eitjes en de praline maakt het assortiment nog completer en gevarieerder. Het team van Bonvita wenst iedereen gezellige Paasdagen toe en we hopen dat de symboliek van het ei, het nieuwe leven in het voorjaar, voor iedereen werkelijkheid wordt", besluit Erik.

Voor meer informatie:

Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
06 21833332
e.vanluyn@bonvita.com   
www.bonvita.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven