Gekaramelliseerde melk geeft stroopwafelsmaak aan Lentereep

Het is lente en Chocolatemakers introduceert een heel toegankelijke melkchocola. Voor deze reep heeft Chocolatemakers Nederlandse melkpoeder gekaramelliseerd, dit geeft een heerlijke subtiele stroopwafelsmaak. In hun Amsterdamse chocoladefabriek maakt Chocolatemakers biologische en ambachtelijke 'single origin' chocolade op zonne-energie.

De cacao koopt Chocolatemakers direct in bij de Peruaanse boerencoöperatie NorAndino. De cacaoboeren maken daar hoogwaardige cacaomassa van in de cacaofabriek die Chocolatemakers samen met hen heeft opgezet. Zo is de cacaoboer ook écht een 'Chocolatemaker', verdienen zij een goed inkomen en zorgen ze samen dat het Amazoneregenwoud behouden blijft.

Linksboven: v.l.n.r. Santiago Paz Lopez (NorAndino), Rodney Nikkels (Chocolatemakers) en Don Crescencio Chamba (cacaoboer). Linksonder een beeld uit de Fabriek van NorAndino. Rechts gekaramelliseerde melk.

Voor meer informatie:

Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam
06 42765654
marije@chocolatemakers.nl 
www.chocolatemakers.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven