"Meer smaak en een stevigere bite"

Na Baby Maisfingers nu ook Junior Maisfingers

Tholen - Sore introduceert een biologische en allergenenvrije vervolg op Sore Baby Maisfingers: Junior Maisfingers. "Ze liggen vanaf nu in de eerste supermarkten. Hierbij gaat het nu om drie varianten: wortel-pastinaak, appel-kaneel en naturel. Ook hebben we nog een wortel-tomaat en aardbei-banaan-variant", vertelt Herman Jonker, accountmanager Retail en foodservice bij Sore.Herman geeft aan dat het om een nieuw concept gaat voor de wat oudere kinderen. "Veel producten op de markt zijn nu veelal gericht op baby's en dreumesen. Wij hebben getracht om te kijken naar wat goed is voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Ze willen een verantwoord tussendoortje. Deze Junior Maisfingers bevatten meer smaak en hebben een stevigere bite dan de Sore Baby Maisfingers. Daarnaast voegen wij groenten en fruit toe."

De Junior Naturel-variant is helemaal zoutloos. De andere varianten bevatten een te verwaarlozen zoutgehalte, de appel/kaneel bevat bijvoorbeeld 0,02 gram zout per 100 gram. "Qua smaak heb je dat toch dat beetje nodig. Verder bevatten de Maisfingers natuurlijke suikers en zijn ze geheel allergenenvrij. Kinderen kunnen het dus met een gerust hart trakteren op het kinderdagverblijf."Coronaperikelen
Herman is normaliter heel veel op pad voor zijn werk. Dat is het laatste jaar amper mogelijk geweest: "Alleen na de zomer heb ik her en der wat afspraken gehad. Wel mogen we van geluk spreken dat we in de goede branche zitten."

Voor meer informatie:

Herman Jonker
Sore
06 57915708
hj@sorebv.com 
www.sorebv.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven